Gymwedstrijd om de Kaag & Braassem Cup in de Tweesprong, Roelofarendsveen

Zaterdag 13 april van 08:30 -15:00 uur
Op 13 april nemen de jeugdleden van afdeling Binnensporten voor de vijfde keer deel aan de “Kaag en Braassem gymwedstrijd”. Waren we afgelopen jaar te gast in Leimuiden, dit jaar wordt dit prachtige evenement georganiseerd in de Tweesprong in Roelofarendsveen.

De gymnastiekverenigingen ROAC, DIO (Hoogmade), Excelsior (Roelofarendsveen),  Kwiek en Lenig (Woubrugge) en ODI (Leimuiden) organiseren gezamenlijk deze wedstrijd.

De verenigingen vinden het belangrijk om met elkaar samen te werken en zo een leuke activiteit voor hun leden te organiseren. Er wordt geturnd door jongens en meisjes op balk/ringen – vloer – sprong.

De rondes zijn ingedeeld in leeftijdsgroepen en per leeftijd zijn er ook nog verschillende niveaus, zodat alle kinderen op hun eigen niveau kunnen meedoen aan de wedstrijd. Voor iedereen is er een leuk aandenken en een diploma, maar natuurlijk zijn er ook individuele prijzen te verdienen en zal er een Kaag en Braassem cup uitgereikt worden aan de beste turner/turnster van deze middag.

Ouders, familie, vrienden en andere belangstellenden zijn welkom om de kinderen te komen aanmoedigen.