Met ROAC naar de wedstrijd NAC Breda – FC Utrecht

Voor de 5e  keer maakt de activiteitencommissie het mogelijk om met ROAC een eredivisie wedstrijd te kijken.

En wat voor wedstrijd, een begrip in de voetbalwereld: we maken er een avondje NAC van.
Op zaterdagavond 16 maart 2019 bezoeken we, met de bus, de wedstrijd NAC Breda tegen FC Utrecht. De wedstrijd start om 19.45 uur.

Jawel, het is op zaterdagavond dus dan hoeven we geen wedstrijd van ons eigen eerste elftal te missen. Sterker nog, alle spelende seniorleden hebben nu ook de kans om dit fantastische evenement mee te maken.

Voor de kleinere supporters: echt een gave ervaring om een avondwedstrijd in een stadion mee te maken en op de terugweg mag je zeker een tukkie doen.

Voor niets gaat de zon op en voor een klein prijsje mag je mee naar NAC Breda:
Voor de volwassenen kost de busreis en het toegangskaartje € 17,50 en voor de jeugd tot 18 jaar €12,50.

NAC laat niets aan het toeval over, zij willen al vroegtijdig weten met hoeveel ROAC’ers wij komen, al vóór 7 januari as.

Dus wil je mee, geef je op bij Grace achter de bar of via het mailadres:

Een avondje NAC, dat laat je niet lopen!