Met ROAC naar de wedstrijd Sparta R’dam – FC Utrecht

Rood-wit is onze glorie

Rood-wit zit ons in’t bloed
Bij neerlaag of victorie
Bij voor- of tegenspoed
Rood-wit gaat nooit verloren
En jaren nog hierna
Zullen wij laten horen SP-AR-TA

Deez’ vlag zij is ons heilig
Reeds honderd jaren lang
Bij rood-wit zijn wij veilig
Zijn wij voor niemand bang
Wij zweren bij die kleuren
En zingen hoe ’t ook ga
Bij wat er ook gebeuren zal SP-AR-TA

Dit is het clublied van onze gastheren van de jaarlijkse wedstrijd uit de ere-divisie.
Want wij gaan naar:
Sparta Rotterdam – FC Utrecht.

We zijn al in de stadions van ADO Den Haag, sc Heerenveen en Excelsior geweest en daar komt nu Het Kasteel van Sparta bij.

Een van de oudste stadions uit ons betaalde voetbal met als eyecatcher de entree van een echt kasteel. Sparta is een echte traditieclub want bij opkomst van beide teams wordt altijd de Sparta-mars gespeeld. Je moet gaan staan en klappen op de maat van de muziek en je zingt de onderstaande tekst uit volle borst mee.

Sparta – FC Utrecht wordt gespeeld op 26 november 2017 om 14.30. Vertrek vanaf het Hertogspark rond 13.00 uur

Het is weer de bedoeling om met zoveel mogelijk leden deze wedstrijd te bezoeken. De kosten zijn weer zo laag mogelijk gehouden mede dankzij een gift van onze Supporters van ROAC.

Ben je jonger dan 18 jaar betaal je € 7,50 en ouder dan 18 jaar betaal je € 12,50.

Denk niet te lang na en geef je op vóór 9 oktober a.s. Dit kan via of natuurlijk bij Grace achter de bar.