Bevrijdingsfeest

5 mei. Bevrijdingsdag. Al meer dan 60 jaar vieren we die dag de vrijheid. Maar niet iedereen heeft wat te vieren. Je zal maar in je nabije omgeving geconfronteerd worden met een ernstige ziekte als kanker, dan wil je maar één ding: bevrijd worden van die vreselijke ziekte. Door veel onderzoek worden de kansen om beter te worden, of misschien zelfs kanker te voorkomen, steeds groter. Voor dat onderzoek is geld nodig, veel geld. Daarom organiseert s.v. ROAC op 5 mei het Bevrijdingsfeest, met diverse acties ten bate van het Kankerfonds en s.v. ROAC.

Koop een kaars en steun het KWF

Tijdens het bevrijdingsfeest bij s.v. ROAC kun je een kaarsje opsteken om stil te staan bij iemand die met de gevolgen van kanker te maken heeft? Je kunt een kaarsje kopen voor € 5-. De opbrengst van deze kaarsen actie komt ten gunste van KWF en s.v. ROAC. Je kunt nu alvast een kaarsje kopen! Dat kan bij Walter Koek aan de Leidseweg 26 in Oud Ade, in de kantine achter de bar, tijdens de wedstrijd s.v. ROAC – DOSR of natuurlijk op 5 mei tijdens het bevrijdingsfeest. 5 mei... Lees meer

Programma zaterdag 5 mei

Terras open vanaf 15.00 uur

Als het mooi weer is, dan is het terras al vanaf 15.00 uur geopend. Dan kan het hele dorp alvast in de stemming komen onder het genot van een drankje en muziek.

Sponsorloop vanaf 16.00 uur

De Olympiadekinderen gaan door middel van een sponsorloop zoveel mogelijk geld bij elkaar rennen voor het KWF. Ook zijn hier punten te verdienen voor de Roland Bos-Bokaal. Meer info over de sponsorloop volgt.

De wedstrijd Team s.v. ROAC – Oud Feyenoord 18.30 uur

Om 18.30 uur begint de wedstrijd tussen Team s.v. ROAC – Oud Feyenoord. Zij spelen 2x 35 minuten. De opstelling van beide teams is nog niet bekend.

De feestavond 20.30 uur

Na afloop van de wedstrijd wordt er rustig naar de knaller van de avond toegewerkt. Plaatselijke DJ’s gaan je voorbereiden op een spetterend optreden van Lekker Weer.

Uitslag loterij 21.00 uur

Tussen de bedrijven door misschien wel het spannendste moment van deze dag. De trekking van de loterij. Wij proberen een oud-Feyenoorder bereid te vinden om deze trekking te verrichten.

Lekker Weer 22.00 uur

Als afsluiter van de avond een geweldig optreden van de band “Lekker Weer”. Om 22.00 uur gaan ze los om ons in het zweet te laten dansen.

Lekker weer

Sponsoring

We zoeken sponsoren om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het Bevrijdingsfeest op 5 mei 2018 t.b.v. het kankerfonds en s.v. ROAC. Hieronder staan enkele pakketten weergegeven.

Balsponsor Inloopshirtsponsor Stadionvernoeming Shirtsponsor Spelersponsor Bannersponsor Vlaggensponsor Maaltijdsponsor
Nog 1 beschikbaar, 3 verkocht Nog 1 beschikbaar Nog 1 beschikbaar Uitverkocht Nog 5 beschikbaar Nog onbeperkt beschikbaar Nog onbeperkt beschikbaar Uitverkocht
Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info