Judo

Na de succesvolle judo workshop aan het eind van het seizoen 2013/2014 biedt SV Roac judo nu als vaste sport aan. De lessen worden door een ervaren gediplomeerd judo-instructeur gegeven en vinden plaats op woensdag. De lessen zijn open voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. De kinderen van 4 jaar tm groep 3 sporten op woensdag van 17.15-17.45 uur. De oudere kinderen hebben les van 17.45-18.45 uur.

Judo is een van oorsprong Japanse zelfverdedigingskunst. In de judolessen wordt elk kind op zijn eigen niveau begeleid naar het in de vingers krijgen van de oefeningen voor de volgende band. Twee maal per jaar zal er de gelegenheid zijn examen te doen voor de volgende band.

Daarnaast bestaat er de vrijblijvende mogelijkheid om deel te nemen aan kleine regionale wedstrijden om zo de krachten te kunnen meten met leden van andere verenigingen.

Voor meer informatie neem contact op met