Handbal Spelfeest

Voor de kinderen uit groep 3 t/m 5 wordt twee keer in het seizoen een handbal spelfeest georganiseerd. Tijdens deze spelfeesten worden naast handbalwedstrijdjes, diverse spellen, waarin balvaardigheid en behendigheid aan de orde komen, gespeeld.

Het eerst volgende spelfeest is op zaterdag 14 oktober om 12.00 uur in de Hertogshal.
Kinderen uit groep 3 t/m 5 die het leuk vinden hier aan mee te doen kunnen zich aanmelden via een mail naar

Handbalwedstrijd kijken

De jongelui uit groep 6 t/m 8 worden uitgenodigd om een wedstrijd van de dames 1 te komen kijken. Ze kunnen dan met eigen ogen zien hoe een leuke en snelle sport handbal is. Het team speelt in de Hoofdklasse.

Open Trainingen

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een aantal trainingen mee te doen.

• De jeugd van 6 t/m 12 jaar is welkom op donderdag van 18.30 tot 19.30 uur.
  • Jonge meiden van 13 t/m 17 jaar kunnen op dinsdag en donderdag meedoen van 19.30 tot 21.00 uur.
  • Voor  dames van 18 jaar en ouder is de training op dinsdag en donderdag van 19.30 tot 21.30 uur

De trainingen vinden plaats in de Hertogshal, Rijpwetering