Update vanuit het bestuur m.b.t. de coronacrisis

– Het sportpark zit inmiddels op slot. In de loop van deze week komt er ook een bord bij het hek te hangen. Deze afspraken zijn samen met HCA gemaakt.

– Het bestuur gaat kijken of het mogelijk en wenselijk is om de grote evenementen die zijn afgelast later in het jaar nog in te plannen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de jeugdolympiade. Het toernooi om Het Slechtste Team van ROAC van zaterdag 13 juni komt in eerste instantie te vervallen. Als er meer duidelijk is neemt het bestuur de leiding met het inplannen van de rest van 2020.

– De Activiteitencommissie denkt na over een gezamenlijke seizoensafsluiting of seizoensopening met de gehele vereniging waarin er bijvoorbeeld ook de ruimte is om vertrekkende vrijwilligers of trainers te bedanken. Ook het inplannen van dit evenement hangt af van de ontwikkelingen en gebeurt in nauw overleg met het bestuur.

– De biljartbond heeft de competities beëindigd zonder promotie en degradatie.

– De komende dagen komt er een eerste digitale versie van het clubblad uit. Omdat een hard-copy versie niet mogelijk is, is dit een mooie gelegenheid voor de commissie Communicatie om hiermee te experimenteren.

– De sportcommissies (voetbal, handbal, binnensport/badminton en biljart) proberen de voorbereidingen voor volgend seizoen wel voort te zetten. Het verzoek aan iedereen is om hierin mee te denken, zodat we volgend seizoen ‘gewoon’ weer kunnen starten.

– De commissie onderhoud is samen met wat ondersteuning en met in achtneming van de juiste afstand, bezig om de kappen in het clubhuis te verstevigen zodat wanneer ertoe besloten wordt, het dak stevig genoeg is om zonnepanelen op te kunnen aanbrengen.

Als er vragen zijn met betrekking tot de coronacrisis vragen wij iedereen om die te mailen naar .

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!