Afdeling Binnensporten

Inmiddels is het seizoen een paar maanden onderweg en wat is het fijn om te zien, dat de diverse groepen weer volop in beweging zijn. En we hebben ook al heel wat nieuwe gezichten mogen verwelkomen. 

De gymlessen voor de jeugd op de maandagmiddag gaan de komende maanden in het teken van de Kaag en Braassem cup staan. Een turnwedstrijd, die jaarlijks wordt gehouden en waarbij diverse gymverenigingen uit de gemeente het tegen elkaar opnemen. Door corona hebben we twee jaar moeten overslaan, maar nu staat het op de agenda voor zaterdag 19 februari. 

De afgelopen maand kon men zich inschrijven voor een serie proeflessen badminton. Er zijn weer een hoop nieuwe gezichten op de woensdag- en vrijdagavond. 

 In de bondscompetitie badminton is dit najaar een herenteam actief. Na een paar wedstrijden staan ze keurig in de middenmoot. Een prima resultaat tot nu toe, aangezien een aantal van de spelers eigenlijk nog in de jeugdcompetitie mag spelen. 

Op vrijdag 7 januari hopen we ook weer het badmintontoernooi te organiseren. Je kunt je nu al inschrijven via .  

Eind oktober nam burgemeester Van der Velde afscheid van de gemeente. Ze deed dit door met een boot langs alle dorpen te gaan. Uiteraard deed ze ook Rijpwetering aan. Bij café De Vergulde Vos heeft de dansgroep van SV ROAC een letterlijk spetterend optreden gegeven. Ondanks de regen hebben ze een mooi visitekaartje afgegeven. Het lekkers na afloop was dik verdiend! 

Met vriendelijke groet, 

Angelique van den Berg 

Commissie binnensporten 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!