Afscheid Bob Brugman

Aanstaande zondag wordt een bijzondere dag op het Hertogspark. ROAC 1 speelt de laatste wedstrijd van dit seizoen. Na de overwinningen tegen Den Hoorn, Wippolder en Teylingen kan het bijna niet meer misgaan. Dit is iets wat weinig mensen drie wedstrijden geleden hadden durven dromen. Dit betekent dat het de laatste wedstrijd is van Bob Brugman. De 39-jarige doelman stopt er na jaren trouwe dienst mee. Uiteraard laten we dit niet ongemerkt voorbijgaan.

Ook voor ROAC 2 kan het een bijzondere dag worden. ROAC is samen met Graaf Willem II Vac op de eerste plaats geëindigd in de 3e klasse. Hoewel ROAC een beter doelsaldo heeft, wordt er toch een beslissingswedstrijd gespeeld. Deze wedstrijd wordt aanstaande zondag om 10.30 uur op Sportpark Meerburg in Zoeterwoude gespeeld. Bij winst is er niet alleen een mooi kampioensfeest te vieren, maar promoveert het tweede ook naar de reserve 2e klasse.

De Supporters van ROAC zien dus voldoende redenen om er zondag een mooi feest van te maken. Zo komt er een barbecue, waarop honderden hamburgers zullen worden gebakken. Deze zijn vrij verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Dit kan onder het genot van de muziek. Er is een DJ booth geregeld, waar enkele plaatselijke DJ’s de platen zullen draaien. Voor de jeugd staat er een springkussen op het trainingsveld. Aan alles is gedacht om er een prachtige dag van te maken!

We hopen iedereen zondag op het Hertogspark te treffen.

 

Superzondag

Deel dit bericht

Eén reactie op “Afscheid Bob Brugman”

  • Wil Witteman schreef:

    Bob wij willen jou bedanken voor je geweldige rol in het doel van ROAC 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!