Open ROAC Biljarttoernooi (finale)

Ook dit jaar vindt het biljartkampioenschap weer plaats bij ROAC. De voorronde is op zaterdag 14 mei en de finale is op 21 mei. Beide dagen starten om 12.00 uur en duren tot ongeveer 17.30 uur en vinden plaats bij de biljarttafels in de kantine.

Het toernooi is voor alle vaste spelers van de recreanten- en avondcompetitie, alle andere leden van ROAC en voor iedereen die nog net een zetje nodig heeft om lid te worden van deze sporttak van ROAC. Kortom, iedereen is dus vrij om mee te doen aan dit mooie toernooi. Ook jeugdleden zijn van harte welkom

In de voorrondes speelt iedereen een hele partij en zijn de punten van 1 tot 10, afhankelijk van de te maken en het gemaakte aantal caramboles.

Het zou mooi zijn als het er meer worden, maar er wordt in eerste instantie van 24 teams uitgegaan waarna er 4 poules van 8 personen worden gemaakt. De beste 12 van de dag plaatsen zichzelf voor de finale. Op de finaledag worden er hele partijen gespeeld. De winnaar op de finaledag mag zich een jaar lang de beste biljarter van de vereniging noemen.

Inschrijven kan bij Jos Heemskerk:
Telefoon via 071-5018594 / 06 -80145268
Per mail aan of