Open ROAC Badminton toernooi

Na het succes van vorige jaren organiseren we voor de vierde keer het Open ROAC Badmintontoernooi. Deze keer op vrijdag 7 januari.

Je kunt inschrijven in teams van twee, waarvan er slechts één lid mag zijn van de badmintonbond of een badmintonvereniging. Dit om het voor alle deelnemers leuk te houden.

Inschrijven kan vanaf nu tot en met 31 december  via (alleen inschrijvingen via mail worden geaccepteerd).

De Hertogshal is geopend vanaf 19.00 uur voor aanmelden. We starten het toernooi om 19.30 uur met een korte uitleg, waarna we van start gaan met de wedstrijden.

Wat je mee moet nemen: sportkleding en sportschoenen (géén zwarte zolen) en eventueel een eigen racket. Shuttles en een beperkt aantal leenrackets zijn aanwezig.

Graag tot 7 januari!