BELANGRIJK NIEUWS VOOR ALLE DEELNEMERS VAN DE JEUGDOLYMPIADE

BELANGRIJK NIEUWS VOOR ALLE DEELNEMERS VAN DE JEUGDOLYMPIADE!

De JeugdOlympiade 2022 start dit jaar 1 dag eerder, op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, en eindigt op zaterdag 28 mei.

Dit hebben wij zo moeten besluiten omdat de KNVB, vanwege de vertraging van de competities tgv. Coronamaatregelen, voor zondag 29 mei thuiswedstrijden heeft ingepland. Dit geldt  o.a. voor ROAC 1 en 2 en die wedstrijden mogen, zo hebben wij vernomen, niet verzet worden. Het spelen van deze wedstrijden,  met alles er omheen zoals publiek, kan praktisch niet tegelijk met de JeugdOlympiade, helaas.

Naast deze wijziging zou de komende JeugdOlympiade er sowieso al iets anders uit gaan zien dan gebruikelijk. Dit komt mede door de vele positieve reacties die vorig jaar werden ervaren met de spelactiviteiten op de ROAC slotdag in juni. Zowel deelnemers, leiding als toeschouwers waren zeer te spreken over de manier waarop de kinderen die dag werden vermaakt en daar gaat het om.

De deelnemers vanuit Binnensport zullen meer groeps (spel) activiteiten doen en deelnemers vanuit Buitensport Voetbal hebben deze editie geen Mini WK finale meer. Wel worden er wedstrijden gevoetbald tegen andere landen. Ook sommige andere dingen veranderen maar dat verklappen wij nog niet.

Als hier vragen over zijn of als een kind/leider op Hemelvaartsdag verhinderd is dan kunt u ons berichten via .

JeugdOlympiadeComité

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!