Bevrijdingsfeest

5 mei. Bevrijdingsdag. Al meer dan 60 jaar vieren we die dag de vrijheid. Maar niet iedereen heeft wat te vieren. Je zal maar in je nabije omgeving geconfronteerd worden met een ernstige ziekte als kanker, dan wil je maar één ding: bevrijd worden van die vreselijke ziekte. Door veel onderzoek worden de kansen om beter te worden, of misschien zelfs kanker te voorkomen, steeds groter. Voor dat onderzoek is geld nodig, veel geld. Daarom organiseert s.v. ROAC op 5 mei het Bevrijdingsfeest, met diverse acties ten bate van het Kankerfonds en s.v. ROAC.


Laatste nieuws

Het clubblad digitaal

Hoe goed lees jij het clubblad? Deze vraag hebben we vorig jaar in een van onze clubbladen aan de orde gesteld. Nog even ter verduidelijking de overwegingen die achter onze vraag zitten.       Waar voorheen het clubblad het voornaamste communicatiemiddel was, hebben we tegenwoordig veel meer communicatie kanalen, denk aan de website, Facebook, Twitter en Instagram. En de diverse sportbonden hebben hun eigen app, waarin altijd de laatste wedstrijdinformatie en actuele stand te vinden is. De vraag is dan, wat is de toegevoegde waarde van het clubblad? Om hier enig inzicht... Lees meer


Van de biljarttafel

Het is best een vreemde gewaarwording dat het gehele sportleven stil ligt. Nu wordt het pas duidelijk wat het sportleven betekend en hoe wij het missen als het er niet is. Laten wij hopen dat het Coronavirus onder controle komt en dat wij onze sportieve activiteiten weer kunnen oppakken. Waar staan wij als biljarters? Alle competities, zowel in de dag- als de avondcompetitie, zijn door de KNBB stilgelegd. Of deze competities, dit seizoen, nog worden opgestart is onzeker. Wij zullen het beste er maar van hopen. Ons Driebanden team B7... Lees meer


Gemeente Kaag en Braassem en ROAC gaan langdurige duurzame samenwerking aan

Persbericht van de gemeente Kaag en Braassem Sportvereniging ROAC en de gemeente Kaag en Braassem hebben gezamenlijk een overeenkomst gesloten. De aanleiding van deze overeenkomst is het uitgangspunt van de gemeente dat het eigenaarschap en dus de beslissingsbevoegdheid moet liggen bij de inwoners en organisaties die hier gebruik van maken. In de overeenkomst is onder andere geregeld dat ROAC het eigenaarschap van haar accommodatie op zich neemt. Dat sportverenigingen een belangrijke rol hebben voor de leefbaarheid van de dorpen wisten we al. En dat de gemeente een rol heeft om... Lees meer


Programma zaterdag 5 mei

Terras open vanaf 15.00 uur

Als het mooi weer is, dan is het terras al vanaf 15.00 uur geopend. Dan kan het hele dorp alvast in de stemming komen onder het genot van een drankje en muziek.

Sponsorloop vanaf 16.00 uur

De Olympiadekinderen gaan door middel van een sponsorloop zoveel mogelijk geld bij elkaar rennen voor het KWF. Ook zijn hier punten te verdienen voor de Roland Bos-Bokaal. Meer info over de sponsorloop volgt.

De wedstrijd Team s.v. ROAC – Oud Feyenoord 18.30 uur

Om 18.30 uur begint de wedstrijd tussen Team s.v. ROAC – Oud Feyenoord. Zij spelen 2x 35 minuten. De opstelling van beide teams is nog niet bekend.

De feestavond 20.30 uur

Na afloop van de wedstrijd wordt er rustig naar de knaller van de avond toegewerkt. Plaatselijke DJ’s gaan je voorbereiden op een spetterend optreden van Lekker Weer.

Uitslag loterij 21.00 uur

Tussen de bedrijven door misschien wel het spannendste moment van deze dag. De trekking van de loterij. Wij proberen een oud-Feyenoorder bereid te vinden om deze trekking te verrichten.

Lekker Weer 22.00 uur

Als afsluiter van de avond een geweldig optreden van de band “Lekker Weer”. Om 22.00 uur gaan ze los om ons in het zweet te laten dansen.

Lekker weer

Sponsoring

We zoeken sponsoren om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het Bevrijdingsfeest op 5 mei 2018 t.b.v. het kankerfonds en s.v. ROAC. Hieronder staan enkele pakketten weergegeven.

Balsponsor Inloopshirtsponsor Stadionvernoeming Shirtsponsor Spelersponsor Bannersponsor Vlaggensponsor Maaltijdsponsor
U sponsort de wedstrijdbal De inloopshirts reservespelers worden bedrukt met uw logo Het stadion wordt naar u of uw bedrijf vernoemd U bent shirtsponsor van team ROAC voor een wedstrijdhelft Iemand van uw keuze wordt voor een helft speler van team ROAC Uw naam of logo komt op de banner bij de entree Uw naam of logo komt op een vlag langs het veld U sponsort een maaltijd voor de spelers na de wedstrijd
Nog 1 beschikbaar, 3 verkocht Nog 1 beschikbaar Nog 1 beschikbaar Uitverkocht Nog 5 beschikbaar Nog onbeperkt beschikbaar Nog onbeperkt beschikbaar Uitverkocht
Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!