Binnensporten

Wat fijn dat we weer mogen beginnen! Hopelijk brengt het nieuwe seizoen ons geen lockdown en kunnen we een “normaal” seizoen tegemoet zien. Nou ja, normaal…. uiteraard is het virus nog niet weg en moeten we rekening houden met alle maatregelen. Kom omgekleed naar de sporthal, houdt afstand (óók op de tribune), desinfecteer je handen, maar vooral: blijf thuis bij klachten! Als we allemaal opletten, hebben we de meeste kans op een normaal seizoen.

Met ingang van dit seizoen zijn de commissies badminton en binnensporten samengevoegd onder de noemer binnensporten. Voor deze commissie zoeken we nog aanvulling (bij voorkeur uit de gym-afdelingen). Heeft u als sportend lid of ouder van een sportend lid een paar uurtjes over om ons uit de brand te helpen? Stuurt u dan een mail naar . We gaan graag een gesprek aan om uit te leggen, waar we uw hulp bij kunnen gebruiken.

Inmiddels zijn alle afdelingen van binnensporten weer begonnen met trainen. In de maand augustus hebben beide bodymix-groepen al een paar woensdagavonden gesport. In de eerste week van september zijn alle andere groepen ook gestart.

Op maandagmiddag gymt de jeugd onder leiding van Caroline. Iedere week worden er in twee leeftijdsgroepen allerlei vaardigheden geoefend.

Woensdag is de drukste dag voor binnensporten. De middag start met judo-lessen onder leiding van Erik. In twee leeftijdsgroepen worden de kinderen klaargestoomd voor de examens. Daarna is het de beurt aan twee groepen bodymix onder leiding van Ginny (groep 1 voor dames, groep 2 voor dames én heren). In de andere helft van de zaal wordt er gebadmintond onder leiding van  Aad. Eerst de jeugd, daarna de recreanten.

Op vrijdagochtend geeft Zillah een les pilates en aansluitend een gymles voor de oudere leden. Vrijdagavond is er weer badmintonnen (eerst de jongste jeugd en de beginners, daarna de oudere jeugd en de recreanten).

Zaterdagochtend geeft Ginny kleutergym.

Daarnaast geven we in september drie vrijdagavonden dans-workshops onder leiding van Anouk. Bij genoeg animo gaan we kijken of we daar een blijvende les van kunnen maken. We hopen, dat dit een leuke aanvulling voor het lesprogramma kan worden.

U ziet: de afdeling binnensporten zit zeker niet stil. Wilt u een proefles bijwonen? Dat is altijd mogelijk. Stuurt u voor meer informatie een mail naar of kijk in het informatieboekje van s.v. ROAC.

Met vriendelijke groet,

Angelique van den Berg

Commissie binnensporten

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!