Binnensporten

Wie had een jaar geleden gedacht, dat we nog steeds met de gevolgen van dat virusje zouden zitten? Nadat we van september tot en met half december redelijk normaal hebben kunnen sporten in de hal, kregen we vlak voor kerst een flinke domper te verwerken. De sporthal weer dicht. Voor veel sporters bij s.v. ROAC een naar bericht.

Inmiddels zijn er voor de meeste sporters van de afdeling binnensporten alternatieven gevonden. Pilates-les vindt online plaats, de kinderen op de maandagmiddag sporten lekker buiten, dansles gebeurt buiten of online. Ook de Bodymix en de kleutergym zijn weer opgestart. De kinderen van de judo en de jongste jeugd van de badminton krijgen op zaterdagmiddag een uurtje de kans om in verenigingsverband lekker te bewegen. Het is wel niet hetzelfde als voorheen, maar we hopen, dat we op deze manier toch het verenigingsgevoel vast kunnen houden.

Voor een paar groepen sporters hebben we nog niet direct een oplossing, maar we blijven eraan werken om iedereen weer aan het bewegen te krijgen.  We hopen eigenlijk, dat we heel snel de hal weer in mogen, maar gezien de meest recente cijfers, ben ik bang, dat het nog wel eens een tijdje kan gaan duren.

Diverse sportbonden zijn inmiddels druk aan het uitoefenen in Den Haag om de sporthallen, zwembaden en andere binnensportlocaties weer open te krijgen. Het idee hierachter is, dat verenigingen en bedrijven prima in staat zijn om er voor te zorgen, dat alles goed verloopt qua corona-maatregelen. We gaan zien of het wat oplevert.

Hopelijk komt er snel positief nieuws voor alle sporters.

Met vriendelijke groet,

Angelique van den Berg

Commissie binnensporten

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!