Binnensporten

Ondanks dat het seizoen voor mijn gevoel nog maar net is begonnen, is er toch al een hoop gebeurd in de afgelopen maanden.

Laat ik  beginnen met onze jongste leden. Bij de afdeling kleutergym is er een samenwerking met de afdeling voetbal. Sinds een paar weken krijgen de oudste kleuters  de mogelijkheid om om de week een uurtje te  voetballen. De rest van de kleuters vermaakt zich prima in de sporthal.

Nieuw op de maandagochtend is pilates-les onder leiding van Anita van Leeuwen. Er is nog plek in de tweede groep van 10.15 uur tot 11.15 uur. Informatie kunt u opvragen via

Op maandag middag is er zoals altijd gym voor kinderen van de basisschool. Er is nog plek voor kinderen, die willen instromen. Op de dagen dat de BSO dicht is, hebben we tegenwoordig een langere, gezamenlijke les. De kinderen van beide groepen sporten dan op dezelfde tijd.

Woensdagmiddag is de hal gereserveerd voor de dans-groepen van SV ROAC. Door een explosieve groei van de groepen, moesten we wel gaan splitsen. Er zijn nu drie groepen:

14.15 uur – 15.15 uur groep 3 en 4
15.15 uur – 16.15 uur    groep 5, 6 en 7
16.45 uur – 17.45 uur    groep 8 en ouder

Er staan nog een hoop optredens in de planning. Dit wordt nog vervolgd…

Woensdagavond is er badminton vanaf 20.00 uur. U kunt recreatief spelen, maar ook de wedstrijden voor de volwassenen worden op deze avonden gespeeld.

Vrijdagochtend geeft Zillah als eerste een pilates-les . Deze les zit helaas vol en we hebben hiervoor een ledenstop. Na de pilates-les is de sporthal het domein voor onze sportieve senioren. Wist u dat we met Zillah een gediplomeerd trainer in huis hebben? Ze heeft de opleiding Meer Bewegen voor Ouderen met succes afgerond. Mannen en vrouwen zijn van harte welkom om een proefles te volgen.

Vrijdagavond wordt er weer gebadmintond in de sporthal. Dit keer door de jeugd. Eerst een uurtje voor de beginners (basisschool-leeftijd). Daarna komt de oudere jeugd in actie. Ook de volwassen competitiespelers trainen deze avond.  De jeugdteams spelen op de vrijdagavond ook hun thuiswedstrijden.

U ziet: een vol programma met een heleboel enthousiaste sporters. Wilt u een keer meedoen met een van onze activiteiten? Mail dan naar of voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Angelique van den Berg
Commissie binnensporten

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!