Binnensporten

Helaas is het seizoen abrupt onderbroken. Geen trainingen, geen Kaag en Braassem-cup, geen badminton-competities… Gelukkig is er inmiddels weer perspectief. Vanaf 11 mei kan er weer voorzichtig gesport worden door de jeugd. Voor de binnensporten (gym, judo en badminton) betekent dit, dat we op de zaterdagochtend een programma aanbieden voor de jeugd vanaf zes jaar. De schema’s zijn inmiddels verstuurd via mail en zijn ook na te lezen op de website. We hebben nu voor dit schema gekozen, maar als bestuur bekijken en bespreken we wekelijks de nieuwste ontwikkelingen. Het kan dus zomaar zijn, dat er nog wat gaat veranderen. Uiteraard worden de leden hiervan op de hoogte gehouden.

Voor de leden van achttien jaar en ouders lijkt er inmiddels ook wat te kunnen gebeuren. Dat gaan wij binnen het bestuur bespreken en wordt dus nog vervolgd.

Wat wél al gaat gebeuren, is een online video-les van trainster Zillah. Alle leden van ROAC krijgen hierover een mail met uitleg.

De badminton-afdeling is al wel bezig met het komende seizoen. Het is weliswaar nog wat onzeker of we inderdaad in september kunnen starten met trainen en wedstrijden (in welke vorm dan ook). Er wordt rekening gehouden met diverse scenario’s, maar we gaan er van uit, dat we in september beginnen met het seizoen. Competities voor de jeugd én de senioren gaan starten in het najaar. Maar ook staat er een groot project vanuit Badminton Nederland op de planning: een landelijk georganiseerde kennismakingscursus, die in theorie in oktober gaat starten.

Wij hebben er wel weer zin in. Laten we hopen, dat alles weer snel wat normaler gaat worden en dat we elkaar weer snel in het echt kunnen zien.

Met vriendelijke groet,

Angelique van den Berg

Commissie Binnensporten en Badminton

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!