Binnensportnieuwtjes

Gelukkig was de lockdown dit keer van korte duur en konden we half januari weer volop aan de slag. Bij de verschillende onderdelen missen we helaas wekelijks nog leden, die óf ziek zijn óf in quarantaine zitten. Ook de trainers ontkwamen niet aan corona. Laten we hopen, dat het nu echt snel verleden tijd zal zijn.

Begin december hebben onze jongste dansers een optreden gegeven voor heel hoog bezoek: Sinterklaas maakte een rondrit door Rijpwetering en Oud Ade. Ze hadden weken geoefend voor een mooi optreden. Het viel goed in de smaak bij de Sint én bij het publiek. Beide groepen dansers gaan nu oefenen voor volgende optredens. We moeten nog even uitwerken hoe, wat, waar en wanneer, maar dat het er komt, is honderd procent zeker.

Nadat de competitie een paar maanden stil had gelegen i.v.m. de corona-maatregelen, zijn ook de heren badmintonners weer gestart met de competitie. Wisselende resultaten, maar tot nu toe een mooie plaats in de middenmoot. Nog vier wedstrijden en dan zit half maart het seizoen er op. Een paar maanden later dan normaal, maar gelukkig kunnen we het dit seizoen wel uitspelen. Half maart start ook de opstapcompetitie voor de jongste badmintonners. Deze competitie is speciaal bedoeld voor beginnende spelers. Op zaterdagochtend zullen zij hun thuiswedstrijden spelen.

Op de maandagmiddag wordt ook druk geoefend voor het turntoernooi. De Kaag en Braassem Cup is een turnwedstrijd waar verschillende verenigingen uit de gemeente tegen elkaar strijden om de prijzen in diverse categorieën. We zijn heel blij, dat de meeste kinderen mee doen. De wedstrijd is zaterdag 9 april in de Tweesprong in Roelofarendsveen.

Waarschijnlijk heeft u het al in de nieuwsbrief voorbij zien komen: er is een ledenstop voor de pilates-lessen op vrijdagochtend. Deze les zit vol. U kunt echter wel terecht op de woensdagavond voor bodymix (19.00-20.00 uur dames en 20.00-21.00 uur dames/heren). Bij beide groepen is nog plek. In deze les kunt u in eigen tempo en op eigen niveau aan uw conditie werken. Op de vrijdagochtend is er ook een uurtje gym voor de ouderen. Ook daar is nog plaats voor enthousiaste deelnemers.

Voor meer informatie kunt u mailen naar 

Met vriendelijke groet

Angelique van den Berg, Conmmissie binnensporten.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!