Corona maatregelen op de accommodatie van sv ROAC en in de Hertogshal vanaf 25 september 2021

• Personen die in het clubhuis willen zijn om iets te eten of te drinken, komen biljarten, darten of kaarten zijn alleen toelaatbaar als zij, beschikken over een vaccinatiebewijs, recente PCR-test of een recent herstelbewijs. Hetzelfde geldt voor personen die op de tribune van de sporthal willen zitten.
  • Het terras en de sportfaciliteiten op de velden en in de Hertogshal zijn voor sporters en toeschouwers vrij toegankelijk. Bezoekers van het terras en de sportvelden kunnen het clubhuis in en uitlopen voor het halen van consumpties.
  • Als je niet fit bent, blijf je thuis.

Wij gaan uit van ieders eigen verantwoordelijkheid om het virus niet verder te verspreiden en er daarmee aan bij te dragen dat we met elkaar kunnen blijven sporten.

Het bestuur van s.v. ROAC