Corona maatregelen op de accommodatie van sv ROAC en in de Hertogshal vanaf 10 juli 2021

1. De looppaden op het sportpark zijn aangeven. Iedereen houdt rechts, dat is het uitgangspunt. Met pijlen zijn de routes naar de velden, het clubhuis en de sporthal aangegeven.
  2. Iedereen houdt 1,5 meter afstand.
  3. Bij gezondheidsklachten in de vorm van verkoudheid, grieperigheid, koorts en hoesten blijft men thuis en wordt toegang tot het sportcomplex geweigerd.
  4. Toeschouwers zijn bij trainingen en wedstrijden toegestaan, ook langs de lijn en op de tribune houdt iedereen 1,5 meter afstand.
  5. De kantinefunctie van het clubhuis is tot en met de eerste week van augustus 2021 gesloten. Daarna gelden bij opening dezelfde voorwaarden als in de horeca. Dat wil zeggen dat zowel op het terras als in het clubhuis iedereen een zitplaats neemt en niet rond loopt of aan tafels hangt. Voorts wordt ook in het clubhuis en op het terras de 1,5 meter maatregel gerespecteerd.
  6. In het clubhuis kunnen commissies vergaderen mits aan de overheidsvoorschriften wordt voldaan.

Wij gaan uit van ieders eigen verantwoordelijkheid om het virus niet verder te verspreiden en er daarmee aan bij te dragen dat we met elkaar kunnen blijven sporten.

Het bestuur van s.v. ROAC