Coronamaatregelen op de accommodatie van sv ROAC en in de Hertogshal

Coronamaatregelen op de accommodatie van sv ROAC en in de Hertogshal.

Zowel buiten op de paden en langs de velden als ook binnen in de biljartzaal, het clubhuis en de sporthal zijn looproutes aangegeven.

Bij de ingang van alle sportvelden zijn dispensers met desinfectiemiddelen aanwezig die wij iedereen ook vragen zowel vooraf aan het sporten als achteraf daadwerkelijk te gebruiken. Ook in de binnen accommodaties (biljartzaal, clubhuis en Hertogshal) zijn deze dispensers aanwezig.

Wij gaan er vanuit dat iedere sporter (ook teamsporters) een eigen bidon gebruikt en GÉÉN gebruik maakt van gezamenlijke bidons.

Wij gaan er (tegen ons gebruik in) vanuit dat jeugdleden in hun trainingspak naar de trainingen komen en na afloop van de training in trainingspak weer naar huis gaan, waar zij zich vervolgens douchen.

Seniorenleden kunnen doorgaans na afloop van hun trainingen wel douchen, daar is voldoende kleedruimte op anderhalve meter voor beschikbaar.

Op wedstrijd dagen proberen wij voor ieder team -zeker voor bezoekers- de mogelijkheid te creëren dat zij zich kunnen douchen. Is dat om organisatorische redenen niet mogelijk dan nemen wij van tevoren contact op met onze bezoekers en informeren wij ook onze eigen teams.

Rond de velden, zowel binnen als buiten, gaan wij er vanuit dat iedereen de aanwijzingen opvolgt die worden gegeven of die vermeld zijn op stickers en door middel van aangeduide looproutes.

Publiek volgt zowel binnen als buiten eveneens de aanwijzingen en op de tribunes dienen alleen de aangewezen zitplaatsen te worden gebruikt. Iedereen hanteert een veilige afstand tot andere personen.

Als entree voor de biljartzaal gebruiken we de Oostelijke entree. Het clubhuis betreden we via de bekende ingang en de Hertogshal wordt binnen gegaan via de Westelijke entree en derhalve niet via het clubhuis.

In het clubhuis gelden de regels zoals inmiddels gangbaar zijn in de horeca. Iedereen houdt een veilige afstand tot andere aanwezigen en neemt een zitplaats. Ook op het terras dient men te zitten.

Met elkaar besteden wij maximale aandacht aan de veiligheid van onze gasten, leden en vrijwilligers. Wij doen daarbij zeker ook een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid.

Samen zoeken we de goede balans tussen sportplezier, gezelligheid en veiligheid.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!