De ROAC-clubcard

Vanaf het moment van het verschijnen van dit clubblad is de ROAC Clubcard in de kantine verkrijgbaar.

De ROAC Clubcard is een betaalpas die je met een bedrag kunt opladen en waarmee je vervolgens in het clubhuis van ROAC de consumpties kunt betalen die je hebt besteld.

Het levert een aanzienlijk betaalgemak, contact geld meenemen is niet nodig, met voldoende saldo op de clubcard kun je je aankopen in het clubhuis altijd betalen. Juist voor jongere leden is dit een veilige manier om hen toch wat ‘geld mee te geven’ zonder dat zij met contact geld op pad gaan.

De clubcard is ook de oplossing voor de team-pot waarin spelers van een team regelmatig geld storten om met elkaar in de kantine wat te eten en te drinken. Die pot kan nu wordt gevuld via een gezamenlijke clubcard voor het team.

Er zit ook een voordeel aan voor de club. Nu betalen velen van ons ook met de pinpas, echter iedere transactie kost de vereniging 3 cent. Drie cent zul je zeggen, is niet veel. Nee op een kratje bier is dat inderdaad géén groot bedrag, maar op een kop koffie daarentegen ligt dat echt anders. En als je je realiseert hoeveel kopjes koffie er in een weekend doorheen gaan, dan begrijp je dat dit voor de vereniging een aanzienlijke besparing kan zijn. Want een transactie via de clubcard kost de vereniging géén transactiekosten, slechts het opladen van de pas kost de vereniging 3 cent per keer dat de pas wordt opgeladen.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!