Deelnemersveld ROAC-futsaltoernooi 2016 bekend

Over ruim een maand (vrijdag 30 december) zal het ROAC-futsaltoernooi weer gaan plaatsvinden in de Hertogshal met daarop aansluitend de inmiddels welbekende derde helft. Het deelnemersveld evenals de geboekte act zijn bekend.

In tegenstelling tot de afgelopen twee edities, zullen dit jaar negen in plaats van twaalf teams een gooi doen naar het kampioenschap. Voor dit jaar brengt ons dat op het volgende deelnemersveld:

Aarlanderveen, DOSR, Meerburg, Nicolaas Boys, ROAC, SJZ, Stompwijk’ 92, WVC (za) en WVC (zo).

Omdat er dit jaar met negen teams gespeeld zal worden is de competitieopzet anders. Er wordt gestart met drie poultjes van drie, waarvan de nummers één en twee zich plaatsen voor de volgende poulefase met twee poultjes van drie. Daarvan plaatsen twee de nummers één zich voor de finale. Het toernooi zelf begint om 16:30 uur en om 21:00 uur zal de finale afgelopen zijn.

Voor de derde helft is o.a. Daisy’s dj-team gestrikt. Na het afgelopen jaar op onder andere Mysteryland, Paaspop, Solar en Amsterdam Open Air te hebben gestaan mogen zij het ROAC-futsaltoernooi 2016 straks aan hun cv toevoegen.

Toegang is uiteraard weer gratis. Houd de kanalen van s.v. ROAC in de gaten voor de laatste updates omtrent dit evenement.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1033871623389921/

futsal_2016

 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!