Derbydag: s.v. ROAC 1 – DOSR 1

Morgenmiddag om 14:00 uur zal de kraker ROAC 1 – DOSR 1 aanvangen op het Hertogspark. Naast de speciale belangen die bij de derby horen, gaat het ook om dure punten. Het seizoen begint zijn einde zachtjes aan te naderen en zowel de Rippers als de gasten uit Roelofarendsveen hebben de punten keihard nodig. Er wordt voor morgen meer dan acceptabel voetbal(kijk)weer voorspeld, dus alle ingrediënten voor een mooie entourage zijn aanwezig.

ENTREE
De volledige entree zou gedoneerd worden aan de Crowdfundig voor Roy, oud selectiespeler en fysiotherapeut van DOSR. Twee weken terug kwam echter het mooie bericht dat het benodigde bedrag reeds binnen was. Dat gaf het bestuur van ROAC de mogelijkheid om het geld anders te besteden. De totale entreeopbrengst zal nu worden gedoneerd aan het Anthony van Leeuwenhoekziekenhuis, die het geld gebruiken voor hun strijd tegen kanker.

DERDE HELFT
De huid zal duur verkocht worden tijdens de wedstrijd, maar na het laatste fluitsignaal kan de knop om. Bij deze derby kan de derde helft niet ontbreken. Naast de huis-dj’s zal zanger Dirk-Jan Deelen een fantastische show weggeven. Nadat de kantine sluit zal de officiële afterparty plaats vinden bij De vergulde Vos, waar de winnaars van de derby aan de spareribs gaan.

ROADOS

 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!