Diverse sportactiviteiten bij s.v. ROAC

Hoewel met het rondwarende corona virus niet mogelijk is om vrijuit te sporten, hebben er de afgelopen tijd toch diverse leuke activiteiten plaatsgevonden. Een kort overzichtje

Judo seizoen van start

Zaterdag 19 september was de officiële start van het judoseizoen. Wel 120 judoka’s van diverse verenigingen (waaronder dus ook de leden van ROAC) verzamelden zich op het strand van Kijkduin. Na een warming-up werd er een judo-zeskamp gehouden. Mede door het prachtige weer, werd er na afloop nog lekker in zee gezwommen.

Dansen met Anouk wordt een vast onderdeel bij ROAC!

In september gaf Anouk Ram workshops dans bij s.v. ROAC. Het was zo’n groot succes, dat we er een vast onderdeel van gaan maken. Op vrijdag 6 november 2020 starten we met danslessen in de Hertogshal in Rijpwetering. Je kunt je nú alvast inschrijven via onder vermelding van naam en leeftijd. Er zal worden gestart met twee leeftijdsgroepen (vanaf 6 jaar en vanaf 10 jaar).

Trainingsweekend van de handbal dames

In het weekend van 10/11 oktober stond het trainingsweekend van de handbal dames op de agenda. Die kon uiteraard niet in de oorspronkelijke vorm doorgaan, maar de dames zijn in een alternatief programma toch flink actief en sportief bezig geweest. De zaterdagochtend werd begonnen met Crossfit in Delft. Tijdens de middag training in de sporthal stonden teambuildings oefeningen op het programma. Zondag werd gestart met handbal technische training en het weekend werd afgesloten met yoga.  Tot het spelen van wedstrijden komt het helaas nog niet nu alle sportcompetities voorlopig zijn stil gelegd.

Gezellige gymles voor de herfstvakantie

Maandagmiddag 12 okto­ber was de laatste gy­mles voor de herfstva­kantie voor de ROAC-j­eugd. Juf Caroline ha­d een spellencircuit ­uitgezet en beide gro­epen konden zich lekk­er uitleven. Ee­n fijne herfstvakanti­e!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!