Eenmaal, andermaal… op 11 oktober 2019

Weten jullie nog? Die fantastische vrijdagavond in maart 2016, de 18de van maart om precies te zijn. In de kantine van ROAC gebeurde toen iets bijzonders. Op die avond vond de 1ste ROAC Veiling plaats.
De ruim 130 kavels gingen voor een bedrag van rond de 20.000 euro bruto onder de hamer.

Recent is de veilingcommissie weer bijeengekomen. En wel om ervoor te zorgen dat de vereniging wat extra vet op de botten kan krijgen om het onderhoud van de accommodatie te kunnen financieren. Zo het er nu naar uitziet, zal de gemeente de voetbal- en handbalvelden overdragen aan de vereniging. Dit betekent ook dat het onderhoud volledig voor rekening van ROAC zal komen. Aangezien het kunstgras over niet al te lange moet worden vervangen, betekent dit een forse investering. Het is mede daarom dat we andermaal een geweldige veiling gaan organiseren.

Het duurt nog even, maar noteer alvast in de agenda vrijdag 11 oktober 2019! Op deze avond gaat het wederom gebeuren.

Nu alvast aan eenieder de oproep: heb je een leuke kavel of weet je een leuke kavel? Of heb je wellicht een geweldig idee voor de veiling? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar of geef je idee door aan één van de commissieleden.

We zien jullie natuurlijk heel graag op 11 oktober en we houden jullie tot die tijd zeker op de hoogte van de mooiste, meest bijzondere en grappige kavels.

Groeten,
Namens de Veilingcommissie,
Frans, Jacqueline, Joost, Sabine, Thijs, Inge en Walter

 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!