Effies lezen!

In de maand december is er niet veel gevoetbald, slechts één wedstrijd werd er gespeeld. En wat voor één!. Vroeg in het seizoen speelde de F3 al een keer tegen MMO F1, weet u het nog, het werd toen 9-0 voor MMO. In de laatste wedstrijd van dit jaar liet de F3 zien dat zij er veel bijgeleerd hebben de eerste helft van het seizoen. Na een spannende partij werd het 4-4. Op 29 december kreeg de F-jeugd van de club de gelegenheid om twee uurtjes de sporthal te gebruiken. De trainers, Joris, Marvin, Ruud, Sam en Bram hadden een leuk en afwisselend programma in elkaar gezet. Er waren 29 Effies op dit evenement afgekomen. Er werden teams gemaakt die tegen elkaar moesten voetballen, een lastige hindernisbaan nemen, basketballen, sjoelen en snoephappen. Na 2 uur flink sporten kwam het team “Barcelona”als winnaar uit de bus. Ik wil de trainers, Joris, Marvin, Ruud, Sam en Bram, bedanken voor het organiseren van deze dag. Het was zeer geslaagd en de Effies hebben ervan genoten!

Zaterdag 2 januari was het de dag van de loting van de jeugdolympiade. Lego dag effies wachtenVoordat het om twee uur zover was, zaten ruim 50 F-junioren en Effies Wachten vanaf tien uur te bouwen met lego. Ongelooflijk hoeveel lego we hadden (volgens de NKJB van Hoogmade wel 1000 liter!) De biljarts en tafels lagen vol lego. Vol overgave werden wegen, huizen en auto’s in elkaar gezet. Rond de middag kregen we een verrassing van de activiteitencommissie. Zij hadden voor pannenkoeken gezorgd! Dat het na hard bouwen goed eten is bleek uit het feit dat er volop van de pannekoeken werd gesmuld. Hierbij wil ik de mensen van de activiteitencommissie, de mensen achter de bar en in de keuken heel erg bedanken voor alle lekkernijen die dag! Na de middagpauze kozen de kinderen ervoor om weer verder te gaan met de lego en konden zij nog een uurtje verder gaan. De Effies waren het er niet mee eens dat hun bouwwerken om twee uur opgeruimd moesten worden, een goed teken! Bovenstaande activiteit hebben we mogelijk kunnen maken omdat Lego Nederland ons de lego gratis ter beschikking heeft gesteld. Transportbedrijf Dobbe uit de Veen zorgde kosteloos voor het transport van en naar Lego Nederland. Een pluim voor beide bedrijven!

Maar ook de ouders, leiders en trainers die deze dag hebben geholpen verdienen een pluim want zonder jullie kan het niets worden!
En dan weer op naar het voetbal:
De nieuwe voorjaarsreeks staat voor de deur. Als je wilt weten tegen welke clubs je de komende maanden moet spelen, hou dan de weekbrief in de gaten. Daarin wordt binnenkort ook de stand van de najaarscompetitie opgenomen (altijd leuk om te weten). Op zaterdag 16 januari zijn de eerste competitiewedstrijden gepland. (bij wintersweer kan het zijn dat het afgelast wordt, hou hiervoor teletekst pagina 603 in de gaten).
Stiekem hoop ik dat we kunnen schaatsen maar als dat niet zo is, wens ik jullie allemaal veel succes met de eerste wedstrijden. Ik verwacht dat we nu allemaal regelmatig een wedstrijdje kunnen winnen, misschien hebben we over een paar maanden wel een kampioensteam onder de F, dat zou echt gaaf zijn!
Supporters: nooit te laat voor goede voornemens:
bezoek in 2010 eens een wedstrijd van één van onze F-teams. De wedstrijden beginnen rond 9 uur en de koffie is dan altijd klaar!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!