“Geef de kantine wat meer sfeer” 

Beste supporters van de sport en andere kantinegangers,

We zijn hard bezig met de aankleding van de kantine op dit moment. We hebben een binnenhuisarchitect aangetrokken en hebben we in combinatie met ROAC veel energie en tijd gestoken hoe we de kantine meer sfeer kunnen geven. 

Het klinkt heel makkelijk. “Geef de kantine wat meer sfeer”

Ik begon met ChatGPT de vraag te stellen: wat is sfeer en hoe beïnvloed dit de voetbalkantine? Geef me 1 alinea aan uitleg. 

Sfeer verwijst naar de emoties en gevoelens die een bepaalde omgeving of situatie oproept. Het kan worden beïnvloed door verschillende factoren zoals verlichting, muziek, kleur, decoratie en geur. In een voetbalkantine is sfeer belangrijk omdat het kan bijdragen aan de algehele ervaring van de bezoekers.

De verlichting wat warmer maken was een snelle eerste keuze. Dit is in de loop van de tijd aangepast aan de kant van de dartborden en het middenstuk aan de bar. De biljart is zo gelaten omdat hier licht wel een grote rol speelt in de sport. 

Daarna het kopje decoratie. Hier is een moodboard voor gemaakt door verschillende groepen supporters en heeft de binnenhuisarchitect ook haar ideeën op losgelaten. 

Er kwamen 3 duidelijke punten uit waar de meeste stappen mee gehaald kunnen worden. 

  • Meubels vervangen
  • Aankleding van de bar en de kantine in het algemeen
  • Nieuwe vloer

Deze punten hebben we gepeild bij de supporters en hier zijn de volgende reacties op gekomen:

De resultaten waren duidelijk. 

We gaan wat aan de meubels doen. We hebben een bedrijf gevonden die leuke sfeervolle meubels maakt en die ook geschikt zijn voor een voetbalkantine. 

Dit zijn voor nu de vorderingen. Hele duidelijke veranderingen zijn nog niet zichtbaar, maar we schieten niet meer met hagel en is er een duidelijk plan. 

Deze zomer moet dan ook zeker gebeuren. We zijn dan op zoek naar jou. Voor het verven van de muren en kozijnen kunnen we zeker jullie hulp gebruiken. Meer info over data en inschrijving volgt. 

Bij vragen of interesse schiet gerust aan. Iedereen z’n mening is belangrijk. 

Groet,

Bestuur SvR

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!