Geslaagd tweede handbalspelfeest

Leden van de werkgroep handbal van ROAC hadden een leuk programma opgezet. 47 kinderen verdeeld over 9 teams gingen zaterdag 22 maart aan de slag in de Hertogshal.

Uiteraard speelden alle teams twee handbalwedstrijdjes. Daarnaast was een estafette uitgezet en een balbehendigheidsspel. Maar het James Bondspel, waarin jagers de smokkelaars moesten afgooien, werd het fanatiekst door de kinderen gespeeld.

Op speelse wijze met handbal in de bezig zijn, is de opzet van de spelfeesten. Het gaat om bewegen en plezier maken in plaats van stilstaan en prestatie. Naast eigen leden waren ook niet-leden welkom. Zes kinderen hebben hier gebruik van gemaakt. Het spelfeest biedt deze kinderen een leuke ochtend waarbij ze op ongedwongen wijze kennis maken met handbal.

De kinderen zijn vervolgens van harte welkom om een aantal maal vrijblijvend te komen trainen op donderdag van 18.30 tot 19.30 uur op het Hertogspark. Op deze wijze kunnen ze zelf ervaren wat een leuke en actieve sport handbal is. Ben  je tussen de 6 en 10 jaar en heb je interesse, kom gerust meedoen.

James Bondspel

Deel dit bericht

geen comments

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!