Gespreksavond over alcohol en drugs voor ouders en begeleiders

Het gebruik van alcohol en drugs onder jongeren is een vraagstuk dat velen bezig houdt. Dat geldt voor ouders/opvoeders, dat geldt voor ons als sportvereniging ROAC, dat geldt voor vele maatschappelijke organisaties zoals bijvoorbeeld ons gemeentebestuur.

Medio maart heeft sv ROAC een avond belegd waar deskundigen aan ouders en jeugdleiders van de club hebben uitgelegd hoe je overmatig alcohol en drugs gebruik herkent en wat de gevolgen voor de gezondheid kunnen zijn.

Die bijeenkomst was dus een soort bijscholing voor geïnteresseerden. Wij willen nu met elkaar in gesprek onder deskundige begeleiding over de vraag hoe we gezamenlijk dit vraagstuk hanteerbaar kunnen maken.
Dus een gesprek mét elkaar en vooral niet over elkaar!

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 14 juni 2017, aanvang 20.00 uur in het clubhuis van sv ROAC.

De avond is met name bedoeld voor ouders van jeugdleden in de leeftijd van 14-18 jaar.
Een groot deel van de ouders heeft een persoonlijke uitnodiging ontvangen. We hebben echter niet van iedereen het juiste mail-adres.

Het bestuur van sv ROAC

PS: We realiseren ons dat woensdag 14 juni de avond is dat veel examenkandidaten hun uitslag krijgen, echter het maken van afspraken met de betrokken deskundigen is lastig en deze datum is ruim van tevoren vastgelegd.

Voor de jongeren zelf zal een informatieavond in Meddle worden georganiseerd.

ROAC nix-18-page

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!