Grace van Smoorenburg, onze clubheld

Het Algemeen Dagblad draagt de sport in de regio een warm hart toe en organiseert daarom de verkiezing ‘Clubhelden van de Amateur Sport’. Grace van Smoorenburg, het gezicht van ons clubhuis, is daarvoor genomineerd.

Zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen sportverenigingen niet bestaan, aldus het AD. Deze inzet willen ze graag belonen en daarom organiseert het AD de verkiezing ‘Clubhelden van de Amateursport’. Er zijn binnen onze vereniging vele vrijwilligers die ieder op hun eigen wijze een steentje bijdragen aan de club. Grace vormt een heel mooi boegbeeld voor alle vrijwilligers die de club rijk is.

Met de verkiezing van de Clubheld valt een mooie prijs te verdienen. Om die prijs te kunnen verdienen, moeten zoveel mogelijk stemmen voor onze clubheld worden verzameld. De eerste uitdaging waar we voorstaan is Grace als winnaar van onze gemeente uit de bus te laten komen. Op de website van het AD is te zien wie er nog meer genomineerd zijn in Kaag en Braassem. Ze heeft geduchte concurrentie. We moeten de hele club met aanhang dus mobiliseren om op haar te stemmen, want dat verdient de sympathieke barvrouw van onze club. Via weekbrief, website  facebook en twitter zullen we de nominatie van Grace en de oproep om op haar te stemmen regelmatig onder jullie aandacht brengen.

Stemmen kan vanaf 14 maart tot 26 april 2015.
Allemaal doen dus!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!