Gratis met de bus naar Excelsior’20 (Schiedam)!

Op zondag 9 maart speelt het eerste elftal van s.v. ROAC de belangrijke uitwedstrijd bij Excelsior’20 1. Het affiche alleen zou voor de ROAC-supporter al genoeg moeten zijn om af te reizen naar Schiedam.

Er is echter meer. Na de verloren thuiswedstrijd tegen Excelsior’20 bleef het nog lang onrustig in het clubhuis van ROAC. Dat had alles te maken met het feit dat de gasten uit Schiedam zo lang bleven hangen, wat de sfeer zeer ten goede kwam. Nu is het onze beurt om bij Excelsior’20 te laten zien dat ROAC zowel op het veld als in de kantine kan presteren.

Zorg dus dat je erbij bent deze middag, het belooft een onvergetelijke voetbalmiddag te worden. Het wordt allemaal nog mooier omdat ‘de Supporters van ROAC (SvR)’ gratis busvervoer aanbiedt aan iedereen die deel wil uitmaken van deze supportersschare richting Schiedam. Het maakt niet uit of je lid bent van de SvR, iedereen is welkom. Hoe meer zielen, des te groter de vreugde!

Het enige wat jij moet doen is jezelf op tijd aanmelden (voor vrijdag 7 maart). Dat kan door een mailtje te sturen naar . Of een berichtje sturen naar Jacco kan uiteraard ook.

De bus vertrekt om 13.00 uur vanaf het Hertogspark en vertrekt om 18:00 uur weer uit Schiedam. De bus vertrekt relatief laat vanaf Excelsior’20, dat komt omdat het vrij gezellig schijnt te worden.

'En we gaan met zijn allen naar Schiedam toe'

Deel dit bericht

geen comments

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!