Grote Clubactie gaat weer van start

grote-clubactieVanaf zaterdag 1 oktober zal de jaarlijkse Grote Clubactie weer van start gaan. Vorig jaar hebben we samen een record bedrag van € 4.665,- binnengehaald voor de clubkas. De loten kosten €3,- per stuk, waarvan 80% rechtstreeks naar de vereniging gaat. Het geld kan de vereniging goed gebruiken voor bijvoorbeeld het onderhoud van het clubhuis en de sportvelden of het aanschaffen van nieuwe materialen, zoals ballen e.d. Ook de activiteiten zoals de sinterklaasviering, de teamuitjes of de afsluiting van het seizoen kunnen we mede door de grote clubactie blijven organiseren. Wij hopen dit jaar net zo’n groot bedrag binnen te halen. Dit lukt natuurlijk niet zonder jullie!

Verkoop jij de meeste loten dan win je 4 vrijkaartjes voor de Efteling! Ook met het team kunnen jullie een prijs winnen. Het team dat met alle teamleden samen de meeste loten verkoopt, heeft gewonnen. De gym zal als een team gerekend worden. Nu kan het zo zijn dat het ene team groter is dan het andere. Daar houden wij uiteraard rekening mee, zodat elk team een even grote kans heeft om te winnen. Het winnende team wint een grote luxe taart met wat te drinken erbij voor na de wedstrijd of de training in het clubhuis.

1-Opbrengst Grote Clubactie

NB: Als een lid meer dan 20 loten verkoopt, dan stelt de Grote Clubactie zelf ook nog een leuke prijs ter beschikking. Nieuwsgierig? Kijk dan in het verkoopboekje dat je binnenkort ontvangt van je leid(st)er, train(st)er en/of coach. Daarin vind je meer informatie.

De boekjes worden deze week uitgedeeld, zodat we zaterdag 1 oktober gelijk van start kunnen gaan.

De Commissie Activiteiten

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!