Grote Clubactie zaterdag van start!

Grote Clubactie zaterdag van start!

Vanaf aanstaande zaterdag 24 september zal de jaarlijkse Grote Clubactie weer van start gaan!

Vorig jaar hebben we er samen een bedrag van € 6.523,20 binnengehaald voor de clubkas. Een geweldig bedrag en wéér een record! De loten kosten € 3,- per stuk, waarvan € 2,40 rechtstreeks naar de vereniging gaat.

Het geld kan de vereniging goed gebruiken voor bijvoorbeeld de JeugdOlympiade!. Ook de activiteiten zoals de sinterklaasviering, de teamuitjes of de afsluiting van het seizoen kunnen we mede door de grote clubactie blijven organiseren. Wij hopen dit jaar net zo’n groot bedrag binnen te halen. Dit lukt natuurlijk niet zonder jullie!

Als een lid meer dan 25 loten verkoopt, dan mag het lid op een moment naar keuze een broodje en een flesje drinken naar keuze uitzoeken! Dit zijn er 5 meer dan vorig jaar, maar bij 25 krijg je dit jaar ook een medaille!!

De boekjes worden deze week uitgedeeld, zodat we zaterdag gelijk van start kunnen gaan!

Verkoop jij de meeste loten dan win je 4 vrijkaartjes voor een Nederlands pretpark naar keuze! Maar ook de nummer 2 en 3 winnen een mooie prijs! Ook met het team kunnen jullie een prijs winnen. Het team dat met alle teamleden samen de meeste loten verkoopt, heeft wint. De gym zal als een team gerekend worden waar dit kan, bijvoorbeeld ROAC Dance. Nu kan het zo zijn dat het ene team groter is dan het andere. Daar houden wij uiteraard rekening mee, zodat elk team een even grote kans heeft om te winnen. Het winnende team wint een grote luxe taart met wat te drinken erbij voor na de wedstrijd of de training in het clubhuis.

Boekjes inleveren kan bij je leider, trainer of achter de bar.

Er zijn daarnaast ook prijzen vanuit de Grote Clubactie. Zie hiervoor de boekjes.

Veel succes en plezier allemaal!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!