Onderdelen

Wat heeft de vereniging s.v. ROAC, afdeling gym, u te bieden:

Kleutergym:
Lekker bewegen met leeftijdgenootjes! Spelenderwijs ontwikkelen de kleuters hun motorische vaardigheden. Op speelse wijze ontdekken zij nieuwe mogelijkheden, maken zij kennis met nieuwe materialen, bewegen op muziek, leren samen te werken et cetera.

Gym jeugd:
Na de dagelijkse schoolroutine je lekker uitleven op de gymtoestellen, zoals lange mat, minitrampoline, evenwichtsbalk, ringen, wandrekken, touwen en de les afsluiten met een te gek spel.

Streetdance:
Ben je gek op muziek en wil je lekker dansen? Dan is streetdance echt iets voor jou! In een aantal weken leer je een dans op muziek die jij leuk vindt. Net als in de videoclips kun jij die te gekke moves leren.

Bodymix Dames/Heren:
Wil je de dagelijkse sleur ontvluchten? De bodymixtraining is een heerlijke uitlaatklep. Door gevarieerde en spierversterkende oefeningen vergroot je je uithoudingsvermogen en kom je soepeler in je vel te zitten. Ook wordt er gebruik gemaakt van materialen zoals gewichtjes, springtouwtjes, ballen et cetera.

Body Shape, Fit Combat, Fit Attack en Pump Dames:
Dit is de verzamelnaam voor een aantal sporten op muziek, waarmee voornamelijk de conditie wordt verbeterd en de spieren versterkt.  De body shape les is een min of meer traditionele aerobics-les. In het tweede uur wordt naast de spierversterkende oefeningen ook gewerkt aan de opbouw van conditie door verschillende lestypen af te wisselen.

Pilates

De pilateslessen worden gegeven op vrijdagochtend in de Hertogshal. Pilates is een combinatie van gymnastiek en yoga. Het is een fijne en rustige manier om lekker aan jezelf te werken op je eigen tempo.

 


Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!