Handbal dames strijdend ten onder tegen RHV

Na het onnodige verlies vorige week tegen Westlandia waarbij Inge van der Hoorn geblesseerd raakte, kende de handbalsters afgelopen zaterdag tegen RHV een vrij goede start. Tot 7-6 ging het gelijk op. Door eigen onnodig balverlies en slordig handbal, waar RHV goed van profiteerde, liep de ploeg uit Rijen uit naar een 12 -6 voorsprong. Zelf creëerden ROAC mooie en voldoende kansen, maar wisten deze in deze belangrijke fase van de wedstrijd niet scorend af te ronden. Bovendien had men geen grip op de afstandschutters van RHV, wat resulteerde in een ruststand van 16-8.

 

Na de rust, waar er besproken is wat beter moet en waar de kansen liggen, kwamen de gasten niet goed de kleedkamer uit.  Men was opnieuw slordig en niet oplettend, waardoor men  al snel tegen een grote achterstand, van 20-10, aan keek. Het lukte ROAC niet om terug te knokken en de spanning terug in de wedstrijd te brengen. Positief was wel dat in 6 ondertal situaties er iedere keer wel werd gescoord en ROAC slechts 1 tegen doelpunt kreeg te verwerken. Ondanks goed keeperswerk werd de eindstand nog 30-15.

 

Gezien de start van de eerste helft en de kansen en mogelijkheden die ROAC gecreëerd heeft, heeft men zichzelf met deze uitslag te kort gedaan en er niet alles wat er in zat uitgehaald. Toch wil men niet opgeven. Men gaat zich nu vol goede moed en met veel strijdlust voorbereiden op de thuiswedstrijd aankomende week tegen HMC.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!