Handbal

Algemeen                                handbal.startpagina.nl

Handbal is een flitsende teamsport. Snelheid, behendigheid, schotkracht en goed samenspel zijn enkele belangrijke onderdelen. In de leeftijdscategorie van 6 t/m 16 jaar wordt gespeeld door  F-jeugd, E-jeugd, D-jeugd, C-jeugd en B-jeugd. In de leeftijd van 17 jaar en ouders zijn er A-jeugd, senioren en recreanten. Alle teams trainen één of twee keer per week en spelen een zondagcompetitie, zowel op het veld als in de zaal.

Uiteraard zijn leden uit omringende gemeente als Leiderdorp en Leiden ook van harte welkom bij de vereniging.

Competitie

De veldcompetitie loopt van eind augustus t/m half oktober en april t/m half juni. De zaalcompetitie wordt van half oktober t/m maart gespeeld.

Naast het trainen en spelen van de competitie zijn er een aantal extra activiteiten. Voor de selectie wordt jaarlijks een trainingsweekend georganiseerd. Voor de jongste jeugd zijn er handbalspelfeesten en de jeugd doet mee aan de Jeugd Olympiade. Daarnaast doet de C-jeugd mee met de spelregeltest.

Voor de oudere leden wordt een seizoensafsluiting in de vorm van een mix-toernooi georganiseerd.

Kledingfonds – wedstrijdtenue.

Naast de contributie wordt van de leden een bijdrage van € 10,- aan het kledingfonds gevraagd. Hiervoor wordt door de vereniging aan ieder spelend lid een wedstrijdtenue beschikbaar gesteld.

Aanmelden.

Kennismaken met de handbalsport kan via het deelnemen aan de trainingen. De eerste twee trainingen zijn gratis. Daarna is bij de trainster een aanmeldingsformulier verkrijgbaar, om vervolgens lid te worden. Voor trainingstijden klik hier.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- en is eenmalig. Na aanmelding wordt de contributie geheven over het resterende seizoen.

Uiteraard zijn leden uit omringende gemeente als Leiderdorp en Leiden ook van harte welkom bij de vereniging.

Adres veld en zaal:
Sportcomplex het Hertogspark/Hertogshal
Oud Adeselaan 38
2375 XC Rijpwetering
tel kantine: 071-5018886

Opzegging.

Opzegging van het lidmaatschap voor het volgende seizoen dient schriftelijk of per mail te geschieden voor 1 april van het lopende seizoen bij de commissie handbal: .

Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap dient de contributie van het lopende seizoen volledig te worden voldaan.

Voor vragen en/of inlichtingen over handbal kunt u terecht bij:
Joyce van der Poel
.

Gezien de ligging van ons complex is het ook heel goed bereikbaar voor leden uit Leiderdorp en Leiden.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!