Algemeen

Algemeen.

Handbal is een flitsende teamsport. Snelheid, behendigheid, schotkracht en goed samenspel zijn enkele belangrijke onderdelen. In de leeftijdscategorie van 6 t/m 16 jaar wordt gespeeld door mini’s, D-jeugd, C-jeugd en B-jeugd. In de leeftijd van 17 jaar en ouders zijn er A-jeugd, senioren en recreanten. Alle teams trainen één of twee keer per week en spelen een zondagcompetitie, zowel op het veld als in de zaal.

Competitie

De veldcompetitie loopt van eind augustus t/m half oktober en april t/m half juni. De zaalcompetitie wordt van half oktober t/m maart gespeeld.

Naast het trainen en spelen van de competitie zijn er een aantal extra activiteiten. Voor de selectie wordt jaarlijks een trainingsweekend georganiseerd. Voor de jeugd is er in de kerstvakantie een trainingsdag. Voor de jongste jeugd wordt een kamp georganiseerd en er is jaarlijks een schoolhandbaltoernooi. Daarnaast doet de D- en C-jeugd mee met de spelregeltest.

Voor de oudere leden wordt een seizoensafsluiting in de vorm van een mix-toernooi georganiseerd.

Aanmelden

Kennismaken met de handbalsport kan via het deelnemen aan de trainingen. De eerste twee trainingen zijn gratis. (Trainingstijden staan op een andere pagina van deze website vermeld.)  Daarna is bij de trainster een aanmeldingsformulier verkrijgbaar, om vervolgens lid te worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- en is eenmalig. Na aanmelding wordt de contributie geheven over het resterende deel van het seizoen.

Contributie

Een handbal seizoen loopt van juli t/m juni. In juli en januari wordt de contributie, na het invullen van een machtiging, automatisch geïncasseerd. Als de machtiging niet wordt ingevuld, zal er € 2,50 per overboeking extra in rekening worden gebracht.

Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap dient de contributie van het lopende seizoen volledig te worden voldaan.

Contributiebedragen voor het seizoen 2012-2013

  • F- en E-jeugd   6 t/m 8 jaar       € 41,50  per halfjaar  
  • D- en C-jeugd   9 t/m 12 jaar     € 53,50 per halfjaar
  • B-jeugd 13 t/m 15 jaar     € 62,50  per halfjaar
  • A-jeugd 16 t/m 18 jaar, 2x trainen per week  € 89,50  per halfjaar
  • Senioren, lagere teams 1x trainen € 80,50  per halfjaar
  • Senioren, lagere teams 2x trainen € 116,50  per halfjaar
  • Senioren, selectie  € 119,50  per halfjaar
  • Trainingslid   € 40,00 per halfjaar

Kledingfonds – wedstrijdtenue.

Naast de contributie wordt van de leden een bijdrage van € 10,- aan het kledingfonds gevraagd. Hiervoor wordt door de vereniging aan ieder spelend lid een wedstrijdtenue beschikbaar gesteld.

Adres veld en zaal:

Sportcomplex het Hertogspark/Hertogshal
Oud Adeselaan 38
2375 XC Rijpwetering
tel kantine: 071-5018886

Opzegging.

Opzegging van het lidmaatschap voor het volgende seizoen dient schriftelijk of per mail te geschieden voor 1 april van het lopende seizoen bij de commissie handbal:

Loes Verdel
Floraweg 73, 2371 AN Roelofarendsveen
.

Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap dient de contributie van het lopende seizoen volledig te worden voldaan.

Voor vragen en/of inlichtingen over handbal kunt u terecht bij:

Loes Verdel
Floraweg 73, 2371 AN Roelofarendsveen
.
Gezien de ligging van ons complex is het ook heel goed bereikbaar voor leden uit Leiderdorp en Leiden.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!