Lid worden handbal

Wat heeft s.v. ROAC afdeling handbal u te bieden?

In de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar wordt gespeeld door F-, E, en D-jeugd, van 13 t/m 16 jaar C- en B-jeugd. In de leeftijd van 17 jaar en ouders zijn er A-jeugd, senioren en recreanten.

Handbal kent een veld- en een zaalcompetitie. De veldcompetitie loopt van eind augustus t/m half oktober en april t/m half juni. De zaalcompetitie wordt van half oktober t/m maart gespeeld.

Aanmelden Handbal

Kennismaken met de handbalsport kan via het deelnemen aan de trainingen. De eerste twee trainingen zijn gratis. Daarna is bij de trainster (of hier) een aanmeldingsformulier verkrijgbaar, om vervolgens lid te worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- en is eenmalig. Na aanmelding wordt de contributie geheven over het resterende seizoen.

Het schema met de trainingstijden staat onder het kopje Handbal op deze website of via deze link.

Contributie

Voor de contributie berekening loopt een handbal seizoen van juli t/m juni. In juli en januari wordt de contributie, na het invullen van een machtiging, automatisch geïncasseerd. Als de machtiging niet wordt ingevuld, zal er € 2,50 per overboeking extra in rekening worden gebracht.

Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap dient de contributie van het lopende seizoen volledig te worden voldaan.

De contributie wordt jaarlijks in de Algemene Leden-vergadering vastgesteld. De contributiebedragen voor het seizoen 2022-2023 zijn:

  • F-jeugd (6/8 jaar) € 100,- per jaar
  • E-jeugd (9/10 jaar) € 125,- per jaar
  • D- en C-jeugd (11 t/m 14 jaar) € 125,- per jaar
  • B-jeugd (15/16 jaar)   € 150,-per jaar
  • A-jeugd (17/18 jaar)   € 190,- per jaar
  • Senioren, lagere teams   € 200,- per jaar
  • Senioren, selectie    € 250,- per jaar
  • Senioren, recreanten  € 100,- per jaar
  • Trainingslid is afhankelijk van leeftijdscategorie, nl. de helft van het bedrag voor een spelend lid.

Kledingbijdrage

Aan alle spelende leden wordt een wedstrijdtenue beschikbaar gesteld. De leden betalen hiervoor een bedrag van € 10,- als bijdrage aan het kledingfonds.

Voor vragen en informatie over de afdeling Handbal kunt u mailen naar


Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!