Helpen tijdens de 50ste Fancy Fair op 3 en 4 november 2018

Na de Veense en Leidse kermis, wordt het weer hoog tijd voor de kermis van Oud Ade ofwel de Fancy Fair! Dit jaar een hele speciale editie, want de Fancy Fair bestaat 50 jaar! En dat vieren we op zaterdag 3 en zondag 4 november. Natuurlijk is iedereen, jong en oud, van harte welkom om een bezoek te brengen aan dit o zo gezellige festijn!

Zoals jullie waarschijnlijk weten, ontvangen wij ieder jaar een mooi bedrag van de Fancy Fair (afgelopen jaar ruim € 7.000!!). Dit draagt er o.a. toe bij dat we allerlei leuke activiteiten voor jong en oud kunnen organiseren, dat de contributie kan blijven zoals die is, dat de eerste teams op trainingsstage kunnen, etc. Heel fijn dus, want dan hoeven we als leden zelf minder te betalen.

Dit bedrag krijgen wij natuurlijk niet helemaal voor niets; er wordt van ons verwacht dat wij als vereniging zorgen voor een aanzienlijk deel van de bemanning van de stands. Alle leden vanaf ± 12 jaar van de voetbal, handbal en gym worden daarom persoonlijk benaderd door één van ondergetekenden om een shift te draaien tijdens de Fancy Fair. Hopelijk zijn velen van ons bereid om te helpen. Ook ouders van jeugdleden worden van harte uitgenodigd om een shift te draaien.

Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kun je dit nieuwsbericht als uitnodiging beschouwen. Kun je helpen, dan horen we graag van je tijdens welke shift(s) jij beschikbaar bent. Je kunt dit tot uiterlijk maandag 15 oktober doorgeven via .

De shifts zijn als volgt:

Zaterdag 3 november, 14.30 – 18.00 uur
Zaterdag 3 november, 21.00 – 00.30 uur

Zondag 4 november, 12.00 – 15.00 uur
Zondag 4 november, 15.00 – 18.00 uur
Zondag 4 november, 18.00 – 21.00 uur

Alvast enorm bedankt voor jullie inzet!
Namens de ROAC vertegenwoordiging in het Fancy Fair Comite
Jan Heemskerk, Kiki van As, Sabrina van der Vlugt en Inge van der Hoorn

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!