Ideeën voor de Supporters van ROAC

Tijdens het vrijwilligersfeest hebben we met de mensen die daar aanwezig waren kort stil gestaan bij de Supporters van ROAC (SvR). We hebben daar gevraagd aan alle aanwezigen of zij ideeën bij ons aan willen dragen die bijdragen aan de gezelligheid binnen onze vereniging. Er waren veel mensen op dit geslaagde evenement aanwezig, alleen is het ledenbestand van de SvR nog groter. Daarom doen we hier dezelfde oproep.

We hebben dit seizoen doen aan een flink aantal initiatieven een bijdrage geleverd, zoals de DJ’s bij het Futsal toernooi, het geluid rondom het hoofdveld, het Sinterklaasfeest voor de kleintjes, de bussen naar Excelsior-Twente, de sportzenders in de kantine en het vrijwilligersfeest. Ook hebben we een fors bedrag van het vorige seizoen gereserveerd voor de hernieuwde inrichting van de kantine en we zijn voornemens om wat voor de Jeugdolympiade te gaan doen.

Binnen nu en een aantal weken wordt er bij de leden van de SvR de bijdrage voor het seizoen 2016/2017 afgeschreven. Ook dit geld willen we weer goed inzetten en daarom vragen we aan alle leden van de SvR: Heb je een idee dat bijdraagt aan de gezelligheid binnen onze vereniging die wij financieel kunnen ondersteunen? Mail dit idee dan naar ons aan op: Ook als je lid wilt worden van de SvR kan je een mailtje sturen of ons even aanschieten.

met vriendelijke groet,

Thijs & Rick

Deel dit bericht

Eén reactie op “Ideeën voor de Supporters van ROAC”

  • Jan van der Poel schreef:

    Goedemorgen mannen,

    Idee: iets maken in de kantine op zo’n manier dat er (snel) een Rad van Avontuur altijd gedraaid kan worden. Dus ook zo’n bord daarvoor aanschaffen. Dan hoeft er tijdens een JO niet elders één geleend of gehuurd te worden en je kunt RvA draaien wanneer (plots) dat wenselijk is. Denk bijvoorbeeld bij thuiswedstrijden de trekking van de winnende loten etc.etc.

    Overigens “petje af” voor jullie inspanningen mbt. SVR.

    Jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!