Inleveren van tenues, windjacks, ballen ed. 7 juni

Inleveren van tenues, windjacks, ballen ed.

Aan de leiders en/of trainers of “wassers” wordt verzocht om aanstaande maandag 7 juni vanaf 19.30 uur de tassen met tenues op het sportpark in te leveren bij respectievelijk Rene Witteman(voetbal) of Helma Bisschop en Gerda Elstgeest(handbal).

Er wordt verzocht om vooraf na te gaan of de spullen compleet en ongeschonden zijn en zo niet, dit te melden aan betrokkenen. Bij tekortkomingen zal hiervan vastlegging plaatsvinden.
Voor wat betreft de windjacks worden de vrijwilligers die komend seizoen niet meer als leider en/of trainer actief zijn, verzocht de windjacks op dezelfde avond in te leveren.

In het geval u al met een van de betreffende vrijwilligers afspraken heeft gemaakt voor een andere wijze en/of moment van aanleveren van de spullen, zoals tenues, ballen ed. dan is dit bericht voor u niet van toepassing.

Voor de aanvang van het nieuwe seizoen zullen eventuele tekortkomingen hersteld worden, zodat de teams voor de aanvang van het nieuwe  seizoen over een complete en goede uitrusting(tenues, ballen ed.) beschikken.

In het geval “de schade” als gevolg van incompleetheid en/of onbruikbaarheid vanwege beschadiging disproportioneel is, behoudt het bestuur zich het recht voor om “de schade” te verhalen op het betrokken team. Immers de afspraken met de sponsors zijn dat wij voor de representativiteit en compleetheid van tenues ed. verantwoordelijk zijn.

Overigens vertrouwen wij er op dat hiervan geen sprake zal zijn.

Het bestuur.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!