Jubileum Veiling: alle kavels op een rijtje

Komende vrijdag is het zover: de ROAC Jubileum Veiling. Het belooft een gezellige avond te worden met een vol programma. Er zijn ontzettend veel kavels aangeboden. Inmiddels zitten we op 141 en er komen nog steeds kavels binnen. Om alvast te kunnen bekijken in welke kavels u geïnteresseerd bent, hebben we een kavelboekje gemaakt. Dit boekje is/wordt huis-aan-huis verspreid in Rijpwetering en Oud Ade. Ook alle leden en sponsoren van buiten deze dorpen ontvangen deze week het kavelboekje. Wilt u zo lang niet wachten, dan kunt u het boekje hieronder downloaden

De kantine is open vanaf 19.00 uur. We verwelkomen u met een speciaal jubileum gebakje, koffie en thee. Voor aanvang van de veiling en in de pauzes zijn de drankjes gratis. Ook een borrelhapje zal tijdens de veiling niet ontbreken.

Gedurende de veiling – dus als de veilingmeesters ‘aan het werk zijn’ – en tijdens het feest zijn de drankjes voor eigen rekening.

Pinnen, graag!

Normaal gesproken is het niet mogelijk om in de kantine te pinnen. Speciaal voor de veiling – we hopen natuurlijk op mooie bedragen – hebben we een mobiel pinapparaat geregeld. De veilingitems kunt u per pin betalen, waardoor u dus niet met grote tassen met contant geld over straat hoeft. De bar werkt wel gewoon met contact geld.

Feestje na afloop

Naast een prachtig resultaat is het natuurlijk minstens zo belangrijk dat het een  heel gezellige avond wordt, want dat is voor een vereniging als SV ROAC net zo belangrijk. Daarom organiseren we na de veiling een feestavond. U heeft dan de gelegenheid om lekker te dansen op de muziek van onze huis-dj’s of rustig na praten over de gekochte kavels.

Deel dit bericht

Eén reactie op “Jubileum Veiling: alle kavels op een rijtje”

  • Els Goes Warmerdam schreef:

    Hierbij wil ik een kavel opgeven voor de veiling o 11 oktober 2019.

    Biedt een taart aan voor 24 personen.
    In overleg slagroom/mokka.
    In overleg wanneer degene deze wil hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!