Judoworkshop jeugd

Lijkt judo je een leuke sport maar ben je er niet zeker van of het iets voor jou is dan hebben wij misschien de oplossing.  Sv. ROAC organiseert namelijk een judo clinic van 8 lessen voor maar €35,- voor kinderen van +/- 6 jaar t/m 12 jaar.

Wij willen hiermee starten, bij voldoende inschrijving, op woensdag 19 maart met als doel te kijken of dit een standaard les kan gaan worden. De overige data zijn 26 maart, 2, 9, 16, 23 april 7 en 14 mei.  De lessen worden gegeven van 17:45 t/m 18:45 uur.

Om deel te nemen aan de clinic is een judo pak wel zeer handig.  Je kunt voor de hele workshop pakken huren bij de judoleraar voor €10,- . Hij neemt deze pakken wekelijks mee naar de clinic. Ze moeten dus na de les weer ingeleverd worden. Heb je zelf een pak dan is dit ook goed. Een taekwondo pak wordt afgeraden omdat deze tijdens de judo makkelijk kan scheuren. Het mag wel maar dan op eigen risico.

Geef bij de inschrijving aan of je een pak wilt huren en wat je lichaamslengte is.

De clinic dient contant betaald te worden bij aanvang van de eerste les. €35,- exclusief judopak, €45,- euro inclusief judopak.

Voor meer info mail:

Inschrijven kan per bovenstaande mailadres onder vermelding van judoclinic.

Deel dit bericht

Eén reactie op “Judoworkshop jeugd”

  • Jur Semp schreef:

    Jaaaaa, helemaal leuk..!
    Jur wil graag op judo, dus perfect dat de clinic nu is..

    Groet Sabine

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!