Kaag en Braassem krijgt zijn eigen voetbalschool

Hoe kunnen we het jeugdvoetbal in Kaag en Braassem verbeteren? De oplossing lijkt gevonden. Bij alle clubs in de regio zijn een hoop enthousiaste voetballers te zien. Voor deze jongens komt er de mogelijkheid om één keer per week extra te trainen met leeftijdsgenoten. Trainingen die ervoor zorgen dat ze snel stappen maken op technisch, tactisch en fysiek gebied.

De doelgroep zijn kinderen die voetballen in een F-, E- of D-team. Ze worden begeleid door trainers die op een enthousiaste en bevlogen manier training geven. Door oefenstof die aansluit bij de leeftijd zullen de spelers snel beter worden dit kunnen ze meteen toepassen in de wedstrijden van hun eigen team.

Oprichter
Mijn naam is Rutger Opdam en ik ben vol enthousiasme begonnen met ‘Voetbalschool Kaag en Braassem’. In het dagelijks leven ben ik leerkracht op basisschool De Kinderbrug, daarnaast is mijn grote passie training geven aan de jeugd van S.V. WVC. Hier ben ik leider van de E1 en nu wil ik dus training geven aan spelers uit de regio Kaag en Braassem. Dit jaar heb ik ook mijn eerste diploma gehaald bij de KNVB.

Vrijdag 4 en 11 maart om 18.00u zullen er twee gratis proeftrainingen plaatsvinden op het terrein van WVC. Er komt nog een flyer met extra informatie, ook te volgen op de facebook pagina. De flyer wordt op de clubs en scholen gegeven. Denkt u dat dit echt iets is voor u kind, geef hem of haar dan snel op!

Dit kan via , via de Facebookpagina:
https://www.facebook.com/voetbalschoolkaagenbraassem
of via dit nummer: 0651033819

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!