Kampioensduel S.v. ROAC 2

Zoals reeds aangekondigd op de website speelt S.v. ROAC 2 aankomende zondag een heus kampioensduel. In Zoeterwoude Rijndijk wordt er om 12.00 uur afgetrapt op het complex van V.V. Meerburg tegen directe concurrent Stompwijk’92 2.

Afgelopen zondag stond deze wedstrijd ook al op het programma. In Stompwijk wisten de mannen van trainer Kees de Haas het kampioensfeest van de thuisploeg te verstoren door met 2-3 te winnen waardoor beide teams na 20 gespeelde competitiewedstrijden allebei beschikken over 44 punten.

Eindstand in de reserve 3de klasse A

In de winterstop, na afloop van de eerste 10 wedstrijden was het verschil tussen Stompwijk en ROAC maar liefst 11 punten. Echter door een reeks van 10 overwinningen staan beide teams nu op gelijke hoogte. Doordat ROAC tijdens deze reeks onder meer HVV versloeg met 10-2, Bernardus met 20-0, ASC en Foreholte met 6-2 beschikken de paarsen over een beter doelsaldo dan Stompwijk (+54 om +49). Dit voordeel kan mogelijk beslissend zijn in het kampioensduel van aankomende zondag. Mocht er na 90 minuten een gelijkspel op het scorebord staan zal er een verlenging van 2 x 15 minuten plaatsvinden. Indien er ook in de verlenging geen winnaar is mag ROAC 2 zich, door het betere doelsaldo kronen tot kampioen van de reserve 3de klasse A.

Na maanden van afwezigheid maakt Adwin 'broodje' van Trigt zijn rentree in de wedstrijdselectie van ROAC 2

Voorzitter van de B-site, Thijs van Seggelen nodigt iedereen uit om aankomende zondag ROAC 2 te komen aanmoedigen bij Meerburg. “De laatste jaren speelde zowel ROAC 1 als ROAC 2 nacompetitie waarbij alle aandacht uitging naar ROAC 1, dit jaar spelen wij geen nacompetitie dus nu verwacht ik vele paarsen langs de lijn op het sfeervolle complex van V.v. Meerburg!”

Ook zondag zal de opa en aanvoerder van ROAC 2, Bob van der Hoorn voorop gaan in de strijd.

Overigens heeft Loek van As, die vanwege tactische redenen buiten de selectie wordt gehouden, een heus ‘facebook evenement’ aangemaakt. Dit evenement kunt u via deze link bereiken. “Ik zou het leuk vinden als mensen zich aanmelden voor dit evenement zodat ik weet hoeveel fakkels, spandoeken en overige sfeerartikelen ik moet meenemen naar Meerburg”, aldus een enthousiaste Van As.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter dhr. Van der Laan en zijn assistenten de heren A. Veenstra en R. Wemmers. De verliezer van deze tweestrijd dient zich op te maken voor het spelen van nacompetitie voor promotie naar de reserve 2de klasse.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!