Krokus Spektakel 2016

NKS – RO-ACht kamp, record middag

Na het gezellige  N.K.S. ROAC got sportstalent van vorig jaar, organiseert de commissie jeugdvoetbalzaken i.s.m. de N.K.S.  weer een sportief evenement op de 2 zaterdagmiddagen in  krokusvakantie.

Na het succes van atlete Dahpne Schippers, van oorsprong meerkampster, is het idee ontstaan om bij ROAC een 8-kamp te gaan doen.

De 8-kamp bestaat uit individuele sport en spel opdrachten, waarbij de beste prestatie wordt beloond met een oorkonde en plaatsing op de SITE of Fame van ROAC. We gaan bij goed weer uit van gebruik van het kunstgrasveld en bij slecht weer kunnen we in een gedeelte van de Hertogshal. (houd rekening met schoeisel!)

Op 20 februari zijn de E–teams aan de beurt, hiervoor worden de uitnodigingen verzonden. Er wordt in drie poules gespeeld vanaf 13.00 uur tot 17.15 uur.

Op 27 februari is het voor de D-teams van 13.00 tot 15.00 uur. Ook deze spelers kunnen meedoen met de 8-kamp record middag. In overleg met hoofdtrainer en leiders wordt eveneens een poule indeling gespeeld.

Sportiviteit, gezelligheid, en competitie zijn de sleutelwoorden voor dit evenement.

Uiteraard doen we een beroep op ouders / personen die nog een bijdrage voor hun vrijwilligerswerk moeten leveren om met mobieltjes om de records te filmen/fotograferen en op de site(you-tube) te plaatsen.

Aanmelding voor deze 8-kamp willen we zoveel mogelijk via de mail laten lopen, zodat we een inschatting van deelname en beschikbaar stellen van prijzen kunnen maken.

Meer info volgt z.s.m.

Voor vragen en opmerkingen:

Djordy en Ben.

Krokus 8-kamp met iconen rand

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!