Kroonjuwelen van ROAC

14 oktober was het dan eindelijk zover! Na een aantal keer uitstellen door Covid, konden we nu toch echt beginnen met het grote spel “De Kroonjuwelen van ROAC”.

Maar voordat we hiermee konden beginnen hadden wij al een avondvullend spel gespeeld! Op 19 november 2021 konden we een vervangend spel spelen waarbij we ook al de gewilde Kroonjuwelen konden winnen. Er werd al druk gepuzzeld, gegoogeld en geappt en we wonnen hier al 4 Kroonjuwelen. Belangrijk, want aan het eind van de rit wint het team met de meeste Kroonjuwelen. Echt al supergaaf was dit!

Maar goed, 14 oktober 2022 kwam ons team met de passende naam: “De Kroongetuigen van ROAC” dan toch als groep bij elkaar en we waren er klaar voor. We zaten aan de keukentafel met 5 schermen en iedereen zijn telefoon want we hadden uit betrouwbare bron vernomen dat laptops en telefoons toch echt wel handig zouden zijn.

Om 19.00 uur mochten we de speltas ophalen in de kantine, als de bliksem terugrijden naar onze locatie en dan konden we beginnen. Het spel bestond uit 7 basisopdrachten. Ik zeg basisopdrachten, want gedurende de avond kwamen er nog wat opdrachten bij. Dus altijd scherp blijven op de mail, app en telefoon!

Een kleine greep uit de opdrachten. We kregen een Zoek de Verschillen foto, ook dit was een avondvullend programma want het zijn toch altijd die laatste kleine verschillen waar je je compleet blind op staart.

Er waren 2 opdrachten waarbij we naar het clubhuis moesten. Waarvan 1 creatieve opdracht met z´n 2en en 1 kennisopdracht in je eentje. Ik was uitverkoren om de kennisopdracht te doen. Grappend zei ik thuis nog “Joh je weet het toch niet, het kan ook zomaar je autotheorie zijn ofzo”. Wat bleek nou: Dat was het ook gewoon. Gelukkig was het voor mij in vergelijking met sommige lotgenoten nog het minst lang geleden dat ik deze belangrijke toets had voltooid dus dat ging best gesmeerd.

Ondertussen werd er thuis wederom hard gegoogeld, gezocht, gepuzzeld én geknutseld want er was ook een opdracht dat je een mascotte in elkaar moest knutselen die alle facetten van de club eer aan deed. Creativiteit bleek geen probleem en achteraf gingen we er zelfs met de winst vandoor met onze prachtige mascotte! Ook hadden we een plaatje met hele kleine gedeeltes van logo’s van sponsors van ROAC en moesten we erachter komen bij welke bedrijven deze logo’s hoorden. Ook dit was een flinke klus. Daarnaast was er nog een hele grote opdracht. Hier heb ik mij een klein beetje afzijdig gehouden want ik snapte er echt niks van. Uiteindelijk gelukkig wel gelukt! Er waren nog meer opdrachten maar dan wordt dit wel een erg lang stukje.

Om 22.30 uur moesten we in de kantine zijn en kregen we daar de uitslag van wie uiteindelijk de meeste Kroonjuwelen bij elkaar had gescharreld en daarmee het spel had gewonnen. Superspannend natuurlijk! Het was ook echt leuk om alle mascottes bij elkaar te zien én de creatieve opdrachten die op locatie waren gemaakt. We wachtten in spanning af..

De Kroongetuigen van ROAC zijn 2de geworden! Superblij en trots op mijn team! En natuurlijk ontzettend bedankt en petje af naar de organisatie want wat was dit een onwijs gave avond!
Ik zeg hopelijk tot de volgende keer. Dan ben ik er zeker weer bij!

Groetjes,
Kiki van As

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!