Laatste thuiswedstrijd van Kees Toonen als trainer/coach van de handbal dames

De zaalcompetitie voor de handbalsters nadert zijn einde. Afgelopen zaterdagavond speelden dames 1 en 2 hun laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Voor trainer/coach Keen Toon was dit gelijk zijn laatste thuiswedstrijd. Na vier jaar gaan trainer en team in goed overleg uit elkaar. Om die reden werd hij tegenoverstaand van het aanwezige publiek bedankt voor bewezen diensten en dat zijn er velen geweest.

In de vier seizoen die Kees actief was bij ROAC, heeft hij zich niet alleen ingezet voor de selectie, maar ook succesvol bezig gehouden met de gehele handbaltak. Onder zijn aanvoering is de jeugdafdeling gegroeid naar vijf teams. Het opleiden van jeugdtrainers (HT1), verzorgen van handbaltrainingen op de basisscholen, opzetten van trainingsdagen/kampen, niet alleen voor de dames, ook voor je jeugd, maakt dat steeds meer meisjes enthousiast zijn geworden voor de handbalsport. De dank hiervoor is zeker op zijn plaats.

De meest recent  door Kees Toonen geregelde extra activiteit voor de selectie, is de zeer geslaagde clinic verzorgd door Bert Bouwer, oud bondscoach en  oud international. Foto’s hiervan zijn te vinden op deze website.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!