Leuke belangstelling tijdens de Open Avond bij ROAC Badminton

Woensdag 30 augustus was er bij de badminton, als nieuwe tak van sport bij ROAC, een open avond. Hier zijn zo’n tiental belangstellenden op af gekomen. Een gevarieerd gezelschap van mensen die in het verleden al eens hebben gebadmintond, maar ook mensen voor wie het volstrekt nieuw is.

O.l.v. trainer Aad van der Harst werden de eerste basistechnieken geoefend. De avond werd afgesloten met wat wedstrijdjes. Na afloop klonken er enthousiaste geluiden en iedereen is van plan de introductie trainingen op de woensdagen in de maand september te komen volgen.  Voor wie interesse heeft de introductietrainingen, deze zijn van 20.00 tot 22.00 uur in de Hertogshal te Rijpwetering

Leuk om te melden, is dat er op dat moment ook bij de eerste les Fit Combat, Fit Attack en Pump van het nieuwe seizoen, aan de andere zijde van het scherm in de sporthal, diverse nieuwe gezichten te zien waren.

Uitgebreid sportaanbod
Met z’n allen sportief en  vooral gezellig in het nieuw sportseizoen bezig zijn, dat is waar het om draait bij ROAC. Met het uitgebreide sportaanbod van de omni-sportvereniging is er, met biljarten, meerdere vormen van gymnastiek voor alle leeftijden, judo, badminton, handbal en voetbal, voor iedereen wat wils.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!