Leuke en sportieve activiteiten voor de jeugd bij ROAC handbal

In de maand maart staan een tweetal sportieve activiteiten op de agenda van de afdeling Handbal. Zaterdag 17 maart is van 16.00 tot 20.00 uur er een Clinic voor de jeugd uit groep 5 t/m 8 en op zaterdag 24 maart is er van 12.00 tot 13.30 uur weer een Spelfeest voor de kinderen uit groep 3-4-5. Dit alles in de eigen Hertogshal in Rijpwetering.

Tijdens de clinic gaan de kinderen aan de slag met diverse handbaltechnische oefeningen begeleid door dames van de selectie.  Vervolgens gaan alle deelnemers met elkaar iets eten en om 19.00 uur kunnen ze naar een wedstrijd kijken.

De spelfeesten worden al een aantal jaren met succes gegeven volgens het concept van ongedwongen op een plezierige manier met een bal bezig zijn en er worden uiteraard een aantal wedstrijdjes gespeeld.

Beide activiteiten staan open voor de deelname van niet-leden, die zo op een gezellige manier kennis kunnen maken met handbal. Kees Toonen, de trainer van de selectie, zal in de weken voorafgaand aan de Clinic en het Spelfeest handballessen verzorgen op diverse basisscholen in de gemeente.

Deelname is gratis en aanmelden kan via een mail naar .

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!