Lid worden badminton

Met ingang van het seizoen 2017-2018 is het sportaanbod bij ROAC uitgebreid met badminton.

Badmintonclub Apollo uit Roelofarendsveen heeft daarvoor contact opgenomen met het bestuur van ROAC. Zij kampen met een daling van het aantal leden en zochten daarom aansluiting bij een grotere vereniging. ROAC als omnisportvereniging past helemaal in dat plaatje.

In goed overleg is daarom besloten dat de vereniging Apollo zich aan het einde van dit seizoen 2016-2017 zou opheffen en dat een flink deel van de leden overkomt naar de nieuw te starten badminton afdeling bij ROAC.

Aanmelden Badminton

Kennismaken met badminton kan via het deelnemen aan de trainingen. De eerste twee trainingen zijn gratis. Daarna is bij de trainer een aanmeldingsformulier verkrijgbaar, om vervolgens lid te worden. Ook kan het aanmeldingsformulier hier gevonden worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- en is eenmalig. Na aanmelding wordt de contributie geheven over het resterende seizoen.

Trainingstijden seizoen 2022-2023

De trainingen zijn op:
Woensdag      20.00     –   22.30                Senioren
Vrijdag          18.30     –   20.30                Jeugd
De trainingen worden gegeven in de Hertogshal.

De zaal mag niet met buitenschoenen worden betreden.

Contributie

Voor de contributie berekening loopt een badminton seizoen van juli t/m juni. In september en februari wordt de contributie, na het invullen van een machtiging, automatisch geïncasseerd. Als de machtiging niet wordt ingevuld, zal er € 2,50 per overboeking extra in rekening worden gebracht.Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap dient de contributie van het lopende seizoen volledig te worden voldaan.De contributie wordt jaarlijks in de Algemene Leden-vergadering vastgesteld. De voorlopige contributiebedragen voor het seizoen 2022-2023 zijn:

  • jeugd t/m 11 jaar             €    125,-   per seizoen
  • jeugd 12 t.m 17 jaar         €    150,-   per seizoen
  • senioren vanaf 18 jaar       €   200,-   per seizoen

Competitie bijdrage

  • jeugdcompetitie          €   25,-   per seizoen
  • seniorencompetitie      €   50,-   per seizoen

Voor vragen en informatie over badminton kunt u mailen naar


Blijf op de hoogte en ontvang de weekbrief digitaal

Schrijf u hiernaast in voor de digitale weekbrief van sv ROAC!